| Houselaurie a întrebat:

Credeti ca este posibil ca 2 tineri, care s-au cunoscut pe net, si care sunt din orase diferite ale tarii sa se iubeasca si sa fie prieteni, sau mai bine zis sa ajunga la casatorie. daca ar fi in jur de 17 ani aman2? tinand cont ca e chestia si cu scoala si mai multe? eu zic ca nu. voi?

Răspuns Câştigător
| andreea23_3785 a răspuns:

Salut! Eu zic ca da. Vorbesc cu un baiat de 2 ani, el e la distanta de 700 km fata de mine. Ne-am cunoscut pe internet, si totul a inceput cu o amicitie, Pana cand am inceput sa ne intrebam amandoi: "oare de ce astept cu sufletul la gura un mesaj? oare de ce ma uit pe ceas pana in minutul in care intra el/ea? oare de ce lumea mea e mai buna cand vorbesc cu el?" Ne-am dat seama amandoi si ne-am marturisit dupa cateva zile, ca suntem indragostiti unul de celalat. Am facut amandoi sacrificii(insa mai mult el) si ne-am vazut de mai multe ori, si dupa 1 an jumatate ce sa vezi? M-a cerut de sotie. In august, anul acesta avem nunta. Deci, exista dragoste la distanta. Crede-ma...

3 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Du-te in pzm de kurvalaughing

| xKmKzExKAmiKAzEx a răspuns:

Agneeees?smug venim si noi la nunta?batting eyelashes?laughing
pe moca evident laughinglaughinglaughing

| ovidiuxbxl a răspuns:

Salutare.eu sunt ovidiu.si iti spun ca iubita ce o am acum. am cunoscut-o pe net.eu locuiesc in bruxelles(belgia). si crede-ma ca m-am indragostit foarte tare de ea.atat de tare incat am fost in tara doar pentru ea.ca sa fiu alaturi de ea. si totul merge perfect.acum sunt cu ea si ma gandesc chiar. si la casatorie.fiindca o vreau alaturi toata viata mea... deci.nu spune nici o data nu. fara sa fii suta la suta sigur!