Cand iubesti nu prea te poti multumi numai cu atat
faci ceva ca sa ii arati persoanei respective ca tii la ea. daca nu vrei dintr-un motiv mai special(are prieten sau ceva de genul), da. te ``multumesti``si cu atat. dar tot te vor trada anumite gesturi.si se cunoaste.
ca te uiti lung la cineva. te uiti si ca iti place.iti place sa te uiti, pentru ca ti se pare atragatoare persoana respectiva.
dar ti-am zis depinde de situatie. un baiat care nu este taman timid, cum zici tu-cred ca ar face ceva daca ar vrea mai mult decat sa o admire pe fata respectiva.
s-ar baga in vorba cu ea, ar face rost de id, ceva.
A nu fi timid, nu inseamna a face glume, a intra in discutii lipsite de importanta, a face caterinca si alt gen de discutii care se poarta in scoala sau in afara ei. Lucrurile mentionate de mine mai sus sunt irelevante si nu -ti trebuie neaparat curaj pentru a le face.
Cand vine vorba de ceva serios (cum e martusire de iubire), da, acolo se vede care-i curajosul sau timidul. Iti mai dau un sfat: Nu te lasa impresionata de ambalaj, cauta si studiaza continutul.
Mnu chiar, mai ales daca spui ca nu e foarte timid, daca chiar i-ar placea si ar vedea ca ea nu da nici un semn tind sa cred ca ar face el primul pas sa se apropie de ea sau cel putin i-ar da de inteles.