Bunica lui nevasta-mea a fost cu bunicul de cand a avut vreo 15 ani pana la moartea bunicului, mai mult de 50 de ani au fost impreuna.
Este posibil daca se intrunesc conditiile, nu le mai enumar acum.
De ce sa nu fie posibil? Daca va iubiti, nimic mai mult conteaza. Iubirea voastra a trecut peste orice obstacol, si este la fel de intensa ca in prima zi, si nici nu v-ati plictisit unul de celalalt (cum fac tinerii din ziua de azi), si nici nu v-ati dat batuti. Orice este posibil, iubirea nu are limite. Succes
Nu.Oamenii se plictisesc repede.Vor veni certurile, iar dragostea dispare in timp.
Gandesti prea departe si fara sens. Fa-ti griji pentru ziua de azi si ziua de maine, esti foarte tanar, nu te chinui aiurea. Traieste in rpezent, nu in viitor. Va veni viitorul la un moment dat oricum si iti va raspunde la aceasta itnrebare
Da, se poate, dar nu iti planui de acum! eu am fosti colegi de liceu care s-au casatorit, au inceput relatiile in liceu si sunt impreuna si astazi, au copii etc
Sunt convinsa ca la 17 ani poti crede ca ramai cu cineva pentru totdeauna. Plus ca noi aspiram spre iubirile deosebite.
Sansele ca o relatie inceputa la 17 ani sa dureze (la modul serios) mai mult de cativa ani sunt foarte mici. Totusi, cunosc o persoana implicata intr-o relatie de acest fel.
Asta depinde DOAR de ceea ce vrei tu si ea! daca si ea si tu va doriti lucrul asta, nu e imposibil!+nu va faceti planuri pentru maine, pentru ca uitati de ziua de azi! doar stai cu ea atata timp cat merge, poate fi pentru totdeauna, poate fi pana maine! bucurate ca esti cu ea atat timp cat sunteti impreuna ca nu cumva sa o regreti mai tarziu!
De ce nu! Daca sunteti facut unul pentru celalalt! Daca va iubiti, nu sunteti prea gelosi, orgoliosi, tineti unul la celalalt, puteti avea o relatie de lunga durata!
Daca va intelegeti bine, relatia merge asa cum trebuie sa mearga, si va iubiti, de ce sa nu ramaneti imreauna pentru totdeauna?
Parintii unei foarte buna prietena de-a mea sun impreuna de la varsta de 15 respectiv 16 ani. si parintii prietenului mev la fel. deci nu vad de ce nu ar fi posibil.
anamariarebela întreabă:
sydhksisbb întreabă: