| Nextone a întrebat:

Credeti ca este posibil sa inveti sa iubesti?

Ca sa dezvolt...am avut o relatie de 3 ani,l-am iubit foarte mult, ne-am despartit de vreo 3 ani, iar de un an am o noua relatie.La inceput il vedeam mai mult ca pe un prieten, imi placea compania lui si am acceptat sa fim impreuna.Lucrurile au decurs normal, dar eu nu stimteam ca il iubesc din tot sufletul.Nu simteam nici o atratie fizica mare.Am inceput sa ii cunosc familia, sunt foarte atasata de el.De aproximativ 4 luni am inceput sa simt ca il iubesc si sa simt ca am totul cand sunt cu el. Oare este posibil sa inveti sa iubesti, daca nu ai simtit putina iubire de la inceput?

6 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

La inceput relatiile sunt mai,, grabite,, contribuind cel mai mult imaginea.In timp,cand vedem ca e nevoie si de ceva,, interior,, la urmatoarea relatie suntem mai selectivi, si ne lasam antrenati mai greu in,, joc,,.Dar e mai solida.Nu cred ca invatam sa iubim, caci nu e ceva standard, cred ca invatam sa selectam ceea ce este mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doresc ca multi useri de pe acest site sa citeasca intrebarea ta, foamea vine mancand, asa si cu dragostea. Daca scrii ca esti foarte atasata de el e de bine, succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Posibil sa inveti sa iubesti. Cu timpul descoperi ce fel de persoana este el si daca e pe placul tau e normal sa tii la el din ce in ce mai mult.

| stark47 a răspuns:

E posibil+iubirea nu vine in 2 zile sau la prima vedere(de multe ori), asa ca e safe sa spui ca ceea ce simti tu e iubire.gandeste-te cum te ai simti daca nu ai mai fi cu el, si ar fi doar un prieten? aflam ceea ce simtim pentru cineva, de multe ori, atunci cand il pierdem.nu face greseala asta.+nu te afunda in a logicaliza dragostea. daca cineva de langa tine te face sa te simti ok, si tu iti doresti doar ca el sa fie alt tau, CE ALTCEVA ITI MAI TREBUIE?!

| iubesc a răspuns:

Clar ca este posibil!
Timpul le rezolva pe toate.

| BellaBlack a răspuns:

Da,ai petrecut timp cu el si ai invatat incet incet sa il iubesti, ceea ce inseamna ca relatia poate fi de lunga durata cu putine certuri.Cei care se indragostesc la prima vedere au sanse minime sa aive o relatie serioasa pentru ca actioneaza instinctiv, pe moment.