Ii faci complimente.Ii spui ca e draguta, ca ii sta bine parul, ca-ti place look-ul ei. Apoi spune-i ca o placi foarte multt.Si la un moment dat, cand vezi ca ti-a acceptat complimentele spune-i un sincer "Te iubesc". si o sa fie ok.
Ii faci cadouri iesi cu ea, va plimbati plin parc ii zici ca iti place de ea si cand e momentu ii spui c-o iubesti oricum curz si iti tin pumni
Salut,pai cine o sa te creada daca o sa-i spui din prima ca o iubesti? Nu asa crede niciodata asa ceva.
Pai te duci ii pui o foaie pe banca pe care scrie "Buna eu te iubesc tu ma iubesti? Incercuieste "da"sau"nu" Mai jos scrii cu drag cum te cheama si gata asa as crede ca ar merge mie mi-a mers...
O fata nu sta cu un baiat ca sa o invite in oras sa i cumpere haine sau nu stiu ce prosti daca te iubeste sta cu tine din placere crede-ma si fa-i complimente dpaia zi ca o iubesti sa ca vrei sa fi cu ea si o sa vezi rezultatele si daca te refuza ca meriti macar o sansa ca sa te cunoasca Ca nu esti ce-a ce pari cu cei din juru tau o sa vezi rezultatu