| white a întrebat:

Credeti ca exista dragoste adevarata precum in filmele romantice? ati avut parte de asa ceva?

Răspuns Câştigător
| gabriel_7188 a răspuns:

Viata nu este la fel de roz ca si in filme. Dar daca intalnesti persoana potrivita, asa cum s-a intamplat in cazul meu, ajungi sa pierzi notiunea timpului si totul sa stea in loc cand esti langa EA. Deci, da, exista dragoste adevarata.

16 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Viata bate filmul intr-adevar, in sensul ca o relatie sanatoasa inseamna COMUNICARE. Asa apare increderea, asa se dezvolta intimitatea. Daca te astepti ca el sau ea sa stie ce gandesti fara sa ii spui, pentru ca X asa facea in filmul Y, vei avea parte numai de frustrari si dezamagiri. Comunicarea face dragostea sa devina adevarata.

assiris
| assiris a răspuns:

Da, exista doar ca este din ce in ce mai rara. Media si viata din jur aduc destula murdarie adevaratei iubiri.

| DenissaDeea a răspuns:

Cred ca a existat si exista dragoste adevarata! ...depinde si de cat o pastrezi sa ramana adevarata si vie ca sa existe dragoste adevarata intr-un cuplu...eu am parte de ea...

tundenana
| tundenana a răspuns:

DA! exista si cel mai bun exemplu pentru asta sunt eu si sotul meu... ne-am cunoscut in liceu, am fost colegi de banca, ne-am facut temele impreuna, l-am ajutat sa agate fetele, ii dadeam sfaturi unde sa le duca la o prajiturica etc... dupa 2 ani de colegialitate s-a intamplat sa ne dam seama ca de fapt suntem indragostiti unul de celalalt... asta a fost acum 13 ani... in toti acesti ani ne-am despartit de 2 ori (a fost de mult cand nu eram nici la facultate)... de fiecare data din rautatea altora mai exact a prietenelor mele ...insa anii petrecuti cu el au fost frumosi si sunt frumosi astazi, avem o familie, de 3 ani suntem casatoriti si avem o fetita de 3 ani... suntem la fel de fericiti decat acum 13 ani (peste cateva luni 14 ani )...

| ada a răspuns:

Dragostea adevarata a existat dintotdeauna.Chiar si in zilele noastre inca mai exista asa ceva...Nu uita ca filmele sunt inspirate din realitate.

| Elena0210 a răspuns:

Nu exista asa ceva. eu n-am avut parte de asa ceva...in fine probabil o fi da eu n-am cunoscut-o!

| kh1ss a răspuns:

Viata bate filmul.
DA

| kh1ss a răspuns:

Viata bate filmul.
DA

| LittleZyzy a răspuns:

Da, exista, si da am avut parte.

| emiliagrosu a răspuns:

Da, exista dragoste adevarata, si Da, am parte de asa ceva. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, exista: adevarata, altruista, profunda si, pentru toata viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista:in filme si carti, in realitate e doar o iluzie, asta cred eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu n-am avut parte, dar mi-ar placea sa intalnesc asa ceva. Dar mai e ceva un sentiment ciudat inlauntrul tau care vrea sa iasa afara si sa te intrebe ESTE CHIAR ADEVARAT TOT CEA CE SE INTAPLA? Apoi visul se spulbera si realizezi ca asta e doar o iluzie!

| getutza a răspuns:

Repet si eu: "Viata bate filmul!" Exista dragoste adevarata...asa cum exista pentru fiecare dintre noi un "moment" pentru aceasta dragoste adevarata. Daca n-ai intalnit-o nu-i bai... o vei intalni. Ce-i al tau e pus de-o-parte! Putere sa ai sa te bucuri de ea! :*

| ZuZu_9651 a răspuns:

DA exista...important e sa stii s ao pastreziwinking...eu am parte de asa ceva...

bafta>big grin

| simo9 a răspuns:

Numai daca nu o intelegi ca pe cea din telenovele. Probabil esti inca la varsta la care crezi in telenovelele care intoxica sufletul si amortesc mintea. Dragostea adevarata nu e nici pe departe aceea. Nu as putea da o definitie, fiindca nu exista o iubire identica cu alta. Dar te-as putea ajuta cu cateva pasaje din Biblie :"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu este invidioasa; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie,..., ci se bucura de adevar, sufera toate, crede toate, nadajduieste toate, rabda toate."

Întrebări similare