Ciao!:*
Bineinteles ca exista dragoste adevarata si nu o intalnesti la oricine. Eu am intalnit dragostea adevarata la un baiat acum un an
Poate o sa-ti para ridicol ce zic dar ne-am cunoscut pe net pe chat'ul de la hi5. Pot sa spun ca ne-am cunoscut dintr-o "prostie". dupa ce am aflat mai multe despre noi am aflat ca era din aceeasi localotate cu mine. Parca lucrurile au fost scrise sa se intample asa. Dupa 6 luni, el a plecat in grecia la facultate, iar in toamna eu cu parintii am plecat in spania...mai vorbeam dar parca nu asa mult ca inainte Odata m-am uitat pe hi5-ul lui si am vazut un comm de la o fata care ii zicea ceva de genu: ca il iubeste etc Din clipa aceea nu am mai vb deloc cu el, mi-am zis ca e mai bine sa nu ma bag si gata. Imi schimbasem si id-ul. Nu am mai vb o perioada buna de timp. Pana intr-o zii cand i-am adaugat id'ul in noua mea lista de mess pe care o facusem. Nu ma asteptam sa imi raspunda.si totusi mi-a raspuns, m-a intrebat cine sunt. I-am explicat cine sunt, iar din clipa aceea nu i-a venit sa creada ca intr-adevar sunt eu, acea fata care il iubea si pe care o iubea. Eu nu aveam curajul sa-i spun ca inca mai simt ceva pentru el. el mi-a scris la un momentdat te iubesc enorm, eu incepusem sa plang si i-am zis si eu ca-l iubesc, atunci mi-a zis ca nu a mai plans de ani buni si uite ca acum o face:-(Plangeam ca un copil in fata pc-ului si a web-ului. Am decis sa ramanem impreuna dar el mi-a marturisit ca avea multe ocazii de a fii cu altele dar ca sufletul lui era la mine Am ramas impresionata si-n acea clipa am simtit ca exista si dragostea adevarata care fara alte cuvinte este o minune de la Dumnezeu. Nu voi uita aceste clipe niciodata
Sper ca nu te-am plictisit dar ti-am povestit asa in mare povestea mea si crede-ma ca exista dragoste adevarata daca stii unde sa o cauti.
Iti doresc succes in continuare! Ciao
Depinde ce intelege fiecare prin dragoste adevarata. E posibil sa fii stat ani de zile langa ea si sa nu-mi fi dat seama
Sigur ca exista dragostea adevarata, trebuie doar sa fii suficient de norocos sa o intalnesti! Eu am intalnit-o. Succes!
Normal ca exista dragostea adevarata doar ca este atat de pura incat nu poate trai intre atata ura, minciuna, perfidie si interes...si atunci se inalta peste omenire si nu coboara decat in calea celui ce o doreste cu adevarat.
Cum este cand intalnesti dragostea adevarata?
Un sentiment unic...pentru care ai vrea ca timpul sa se opreasca in loc, ca acel moment sa nu se termine niciodata! E o complexitatea de emotii, de trairi, de dorinte, de vise si de daruiri...
Dragoste adevarata exista aici deschid o paranteza si leg niste cuvinte si iti spun ca dragostea adevarata este aceea senzatie cand tu ca si persoana nu mai vezi "in stanga" in "dreapta" o vezi doar pe EA in fata.nu te mai intereseaza nimica.
Da, eu cred in dragostea adevarata.
Traiesc o frumoasa poveste alaturi de cea mai minunat si dragastos baiat, pe care il iubesc foarte mult.
Alaturi de el ma simt fericita. El ma protejeaza si ma simt in siguranta. Ma face sa zambesc atunci cand sunt trista. Ma face sa ma simt puternica atunci cand am senzatia ca ma oprabusesc. Se bucura cu mine, plange cu mine, este alaturi de mine in orice clipa. Iar eu nu ma satur sa'l privesc zambind, sau sa'l vad cum ii sclipesc ochisorii lui ca si pietrele jais si sa-i spun te iubesc . Cand suntem impreuna, putem trece peste toate clipele grele . Simt o foarte mare bucurie atunci e aproape de tine, atunci cand te priveste asa patimas, iar fiecare clipa fara e el. e foarte grea...
E o senzatie foarte placuta
Exista dragostea adevarat. Nu garantez ca va dura la nesfarsit. O vei intalni si tu candva! Timpul le rezolva pe toate.
Dragostea adevărată există. Pentru mine dragostea adevărată înseamnă faptul că ai fi în stare să iţi dai viaţa pentru persoana iubită.
Am intlnit deja dragostea adevarata si sunt foarte fericit acum cu iubirea mea si ne iubim foarte mult vroiam sa stiu parerea voastra