Exista, dar probabil nu e acea dragoste adevarata
Habar n`am, prin gelozie parerea mea e ca demonstrezi ca iubesti cu adevarat pe cineva dar sunt si cazuri in care au asa multa incredere unu`n altu asa incat nu sunt absolut deloc gelosi deoarece stiu ca niciunul dintre ei nu ar accepta avansurile propuse! :*
Nu cred ca exista asemenea barbati
pentru ca, chiar daca la inceput nu este gelos, sau cel putin asta sustine si arata, atunci cand alt barbat face avansuri femeii pe care el o iubeste gelozia isi face aparitia, iar ceea ce credeai ca nu exista si nu va exista acus i-asa la iveala, toti avem gelozia in sange doar ca fiecare si-o manifesta diferit in functie de personalitatea fiecarui!
Daca iubesti esti si gelos, mai mult sau mai putin depinde de personalitatea fiecaruia dar nu ai cum sa nu fii.
Daca te iubeste cu adevarat si isi da seama ca si el ar fi facut la fel ca ceilalti barbati cand dau ochii cu o femeie frumoasa nu ar trebui sa fie gelos. Si nu ar trebui sa te invinovateasca.Pentru ce esti tu vinovata ca ceilalti iti fac avansuri?
Oricine are un gram de gelozie. poate uneori nu arata. dar in situatia descrisa de tine sunt sigura ca ar arata(bine asta daca si tine la fata aia).
Cred ca depinde foarte mult si de felul in care te comporti tu, atat cu el, cat si cu cei care iti fac avansuri.
Aaaa pai nu exista dragoste fara gelozie mai ca asa este dat de la d-zeu pup sper ca te-am ajutat cu ceva pa
Pana la urma gelozia inseamna neincredere, si daca stam sa ne gandim factorii importanti ai unei relatii in care pui suflet sunt: incredere, respect, comunicare si sprinjin, toate reciproce. Dupa parerea mea, daca exista gelozie inseamna ca nu este dragoste, ci doar obsesie.
Eu zic ca e normal sa fie gelos dar sa nu afirme cu scene d gelozie deoarece inseamna ca n-are incredere in tine...
Fara gelozie nu exista dragoste. Deci gelozia e buna, dar cu limita. Cine nu e gelos inseamna ca nu iubeste. Insa daca se ajunge ca gelozia sa raneasca, e deja un lucru negativ
Din pacate dragostea fara gelozie din cate stiu nu este. pentru ca un barbat care iubeste o femei o iubeste din inima si stiti si voi cum este ca nu ar mai vrea sa fi cu altcineva an afara de el. la fel sunt si femeile care tot la fel procedeaza cu barbati sunt la fel de geloase. gelozia nu prea este buna cai din cauza geloziei sau antamplat multe necazuri. cel mai bun sfat al meu este ca daca va stiti credinciosi si va iubiti mult si va mai stiti ca nu va anselati nevasta sau barbatul atunci este de bine pentru ca barbatul nu trebuie sa traiasca cu multe femei si femeia cu multi barbati. dar generatia asta a trecut la fapte animalice si asta nu este bine dupa cum stiti si voi.
Da, eu te asigur ca exista! eu st un exempul). vb foarte serios, nu sunt geloasa absolut deloc, chiar daca iubesc persoana respectiva! am fost acum un an parca cu un baiat care era destul d ravnit, chiar si asa nu eram geloasa absolut deloc.si uneori chestia asta strik mult intr-o relatzie
Dragoste fara gelozie?
hmmm ar fi dragut
oricine este gelos chiar daca nu recunoaste
Nu cred ca exista dragoste fara gelozie, poate ea sa nu fie data pe fata dar totusi undeva in suflet exista si de multe ori dragostea se observa atunci cind persoana draga iti da semne de gelozie. E placut sa simti cind persoana draga este putin geloasa, dar numai putin.Barbatul de firea sa e mai dur si poate sa nu-si dea pe fata gelozia insa in el arde un vulkan.nu cred ca ar exista barbat care sa nu fie gelos doar daca partenera nu-i da anumite semne pentru a-l face gelos.
PetriaElena întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: