Buna, as fi crezut ca nu e posibil, dar tinand cont de faptul ca de 3 ani iubesc un baiat de care m-am indragostit de prima oara cum l-am vazut, a fost dragoste la prima vedere si inca il iubesc. A fost prima mea dragoste si ultima pana acum, desi am mai avut relatii pe parcurs tot pe el l-am vazut, m-a vrajit de la inceput si inca nu a disparut magia, se poate ca la inceput sa fi fost atractia, apoi a venit dragoste pe parcurs, dragostea adevarata vine in timp, dar cred in dragoste la prima vedere stiu ca si eu am trecut prin asta si cunosc mai multe cazuri.
Chiar exista dragoste la prima vedere si se manifesta ciudat... Si iti dai seama din acel moment ca sunteti facuti 1 pentru altu
Da logik ca exista tio spun eO
eu cand m-am indragostit de un baiat nul vazusem niciodata adica chiar daca era cu mine in scl eu nu-l vazusem si in clipa cand l-am vz pentru. prima oara m-am indragostit de el
deci a fost dragoste la prima vedere o mangaiere o clipa de placere
deci exista!
Eu unul, nu cred, sunt convins! Tine in mare parte si de alchimie. Ma consider norocs din punctul acesta de vedere
Nu cred ca exista dragoste la prima vedere. Se poate sa iti placa mult persoana respectiva, dar nu cred ca te poti indragosti pe moment. Ori cei care spun ca s-au indragostit la prima vedere nu stiu ce este iubirea, ori o confunda. Ca sa te indragostesi cu adevarat iti trebuie timp.
Da exista dragoste la prima vedere. poate nu e chiar dragoste. dar simpatie, atractie la prima vedere. dragostea vine odata ce incepi sal cunosti! dar oricum poti simpatiza si indragi un om la prima vedere. asta la fel tio spun din propria experienta