Bineinteles ca pot sa existe si astfel de femei insa intr-un numar restrans. Destul de des sunt prezentate la TV astfel de cazuri in care femeile isi parasesc sotul, familia si copii, fiindca dupa cele spuse si explicate de ele in emisiuni televizate, barbatul lor nu era capabil sa le satisfaca ''toate'' dorintele. Oare cate alte astfel de cazuri exista in realitate?
Evident ca depinde de la persoana la persoana dar femeile au in general nevoie mai mult de afectiune si atentie decat de sex.
Treaba cu satisfactia e asociata in limbaj popular cu marimea dar nu cred ca se intampla prea des, cazul la care ma gandesc eu e acela in care exista o diferenta mare de libidou intre parteneri iar in cazul asta despartirea este posibila.
Da, extrem de multe, doar ca le este rusine sa recunoasca.
Primul pas pe care-l fac dupa ani de nesatisfactie, este sa-si caute un amant sau sa divorteze.
Nu poti sta toata viata frustrata si nemultumita, cu un barbat incapabil sa satisfaca, care ori nu are cu ce sa te satisfaca, ori nu are habar ca ar putea folosii si alte metode ajutatoare, ca sa te satisfaca.
Ca sa intelegi cum este treaba, imagineaza-ti ca tu ca vbarbat esti excitat, te apucid e facut sex sau te masturbezi si totul inceteaza acnd esti in mojlocul placerii, inainte sa ejaculezi. Esti fericit?
Daca asta se repeta de fiecare data cand incepi sexul sau masturbarea, nu ramai frustrat?
O femeie nesatisfacuta alege la un moment dat, una din variantele de mai jos:
- daca-i curajoasa, isi ia un amant
- ori divorteaza
- ori accepta tacit sa stea langa boul de acasa, fiind total nefericita si frustrata de insatisfactie, iar in timp, devenind o femeie acra si rautacioasa.
Nu rezum doar la asta, dar hai sa fim seriosi.Sunt eu de 24 de ani si multe alte fete tinere care vor sa se bucure de viata si nu se pot bucura de un orgasm, sau au o data pe luna un orgasm.Cat ar vrea o femeie sa para de corecta si de "vaai de mine pe mine nu ma intereseaza asta" are si ea hormini, dorinte, placeri, fantezii pentru ca partea sexuala e si ea importanta in jur de cel putin 40, 50%.
Doar un barbat ce are complexe din punct de vedere sexual, sau un barbat de moda veche ce considera ca femeia nu trebuie sa aiba placeri poate sa se gandeasca, ca o femeie nu are nevoie si de sex.
Bravo, ai spus exact ce gândesc eu. Și sunt bărbat. Cred că dacă femeia nu este satisfăcută sexual are tot dreptul să caute pe altcineva cu care să se simtă bine. Dacă bărbatul nu e în stare să-și satisfacă propria femeie și nici nu-i pasă că ar avea și ea nevoi sexuale atunci merită să fie lăsat baltă.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: