| eyline a întrebat:

Credeti ca exista iubire reciproca?

Răspuns Câştigător
| Nemesis_9263 a răspuns:

Da, normal ca exista.Trebuie doar sa crezi in ea...si in partenerul tau de viata. Poate ai fost dezamagita in dragoste, ai esuat uneori la acest capitol dar nu trebuie sa deznadajduiesti. Din iubire se naste iubire...Stii cum se spune:iubeste-te si iubeste, ca sa fii iubita:*:*:*

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, da e posibil, nu vreau sa imi pierd speranta, traiesc cu speranta ca undeva exista jumatatea mea, sper sa gasesc un baiat care sa ma iubeasca reciproc, sa fie iubire adevarata... oricum acum eu sunt dezamagita de un baiat si as putea spune ca nu cred in iubire reciproca, dar poate nu e chiar asa, cineva sper sa imi impartaseasca sentimentele si sa nu ma faca sa sufar, astept acea persoana, exista iubire reciproca, dar oricum e destul de rara din pacate, pentru ca se pare ca iubirea a fost inlocuita cu alte sentimente si alte interese, sper sa am parte de o iubire adevarata!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sigur ca exista.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Da, exista!

Simt ca iubitul meu ma iubeste, mi-a dovedit-o de mii de orihappy.
Iar eu il iubesc la fel de multlove struck

O seara buna!

| daii a răspuns:

Sigur...bianca ti-a dat un raspuns complet..asa ca nu vad ce ar mai fi de zis!

by daiiwinking

| amoremioX a răspuns:

Hmmm,,, poate exista,, eu nu ma trait -o niciodtacrying(,, numai eu,, cealalta persoanana nu credwinking

| PauLa.M a răspuns:

Normal, dar cele mai fericite cazuri sunt in filme.

| mada. a răspuns:

Da, logic ca exista:-)

| eyline explică:

Eu nu cred. Mi se pare imposibila. Mereau eu a fost cea care a iubit mai mult. Poate ca bianca are dreptate. Las timpului posibilitatea sa-mi schimbe parerile.

| IIIx333III a răspuns:

Depinde.

De exemplu, eu am 12 ani si jumatate, iar prietenul meu are 14 ani. Dar sunt cateva motive pentru care ma cred in stare sa am un prieten. Adica eu niciodata nu am avut si nu o sa am o copilarie. Pentru mine copilaria este doar un cuvant ce caracterizeaza perioada de ani dintre 5- 11. Dar dupa ce ai trecut de varsta de 11 ani iti incepi viata ca si adolescent. Cateodata nu imi pare bine pentru ca am luat note mari in clasele 1-4, pentru ca acum, in clasa a 5a, cand nu mai e doamna invatatoare si notele sunt mult mai rele, atunci cand iau un 7 se strica tot, apare o mega cearta intre mine si mama. Cand eram mica nu era zic in care mama sa nu ma certe, sa tipe la mine si sa ma faca in toate felurile. De aceea eu m-am maturizat brusc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred numai in iubirea reciporca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu ce crezi? Parintii tai se iubesc? Nu ai prieteni casatoriti, fericiti? Normal ca exista, iti poti imagina cum ar fi viata fara iubire? Iti poti imagina cum ar functiona o relatie in care iubeste doar unul dintre parteneri?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. intre mine si sotia mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Permite-mi sa fiu putin misogin, in referire la faptul ca toate celelalte raspunsuri au venit de la femei. Da, exista iubire reciproca, dar e mai rara ca icrele de manciuria.
@bianca : daca tu crezi in ceva, inseamna ca acel lucru exista? incearca sa faci asta cu banii, vezi daca-ti iese.