M-a amuzat intotdeauna povestea cu sarutul.
Pentru multi e greu cat un munte,pentru altii e la fel de usor ca si clipitul.
Depinde de trarile interioare ale fiecaruia si cata afectiune simti pentru o persoana sau alta.E si normal ca o persoana timida sa-si piarda somnul la ideea unui sarut,la fel cand nu iti place cineva si pur si simplu sa NU poti sa-l saruti, sa nu-ti vina!
Toti oamenii stiu sa sarute, instinctul ne calauzeste pe toti iar practica ne invata.Ca sa te desparti de cineva findca "nu stia" sa sarute,e un motiv copilaresc,un alt fel de a spune ca nu ti-a placut persoana respectiva,ca sentimentele tale pentru acea persoana lipseau atat de mult ca nici s-o saruti nu vrei!
In concluzie, nu exista oameni care nu stiu, ci oameni care nu vor sa sarute!
Cel mai mult nu tine de tine cat de bine stii sa saruti cat de ceea ce simte in momentul cand se apropie. Asa se intampla ca pe unul il poti "curenta" cu un sarut cand altul nu simte nimic cand ii faci acelasi lucru.
Y s-a despartit de respectiva persoana pentru ca nu simtea nimic pentru ea, implicit nu simtea nimic cand ea il saruta.
numai pe TPU se discuta zilnic "problema sarutului". propun sa faca cineva un pdf cu tips and tricks.
E si normal ca exista oameni care nu stiu sa sarute
ce crezi ca oamenii s-au nascut invatati?
Hey. hai sa-ti spun ceva.
eu luni m`am bagat cu un baiat.
care e mai mare ca mine.
(si vreau sa mentionez ca nu m`am sarutat niciodata )
suntem din aceiasi scoaala. si marti a venit la mine si m`a sarutat
deci nu stiam ca stiuh sa sarut (stiuh ca pare ciudat )
dar a intrat pe mess si cand vorbeam cu el mi-a zis
ca sarut foarte bine si nu ma mai sarutasem cu nimeni niciodata
asta e poveste traita pe propria piele.
si de mine s`a despartit un baiat pentru ca era prea timida.
totul tine de tine. trebuie sa fii relaxata cand faci asta.
Sper ca te-am ajutat.
te pup :*
>
E o tampenie asta. sarutul vine de la sine. daca esti relaxat saruti si faci sex ca n filme. daca stau cu gandul si esti incordat nu mai esti buna de nimic. fi relaxata. oricum pe baietii nu i intereseaza sa te i a pe tine la bani marunti sa vada acele lucruri marune. cu cat esti mai deschisa cu atat mai bine. daca esti reticenta o suta de ani va rade de tine sau te va parasi.