| roxana_5541 a întrebat:

Credeti ca exista perechea potrivita? cum ati descrie persoana iubita? cum v-ati dori sa fie?

15 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Sa implineasca toate cautarile mele. Sa detina in caracter tot ceea ce mie imi lipseste. Sa-mi ofere ce-mi doresc, si sa-mi intuiasca cerintele sufletesti fara prea multe cuvinte. Sa fie cu un pas inaintea mea in a-mi oferi iubire. Sa-mi depaseasca asteptarile. Sa se bucure odata cu mine cand sunt fericita si sa-mi fie umarul de nadejde cand inima imi plange. Exista suflete pereche. Dar cazurile sunt extrem de putine.

| ÅñdRa a răspuns:

Cred ca nimeni nu e perfect...deci nici nu exista perechea potrivita.

Tot cemi doresc de la iubitul meu este sa ma iubeasca, sa fie sincer, fidel si sa stie sa-mi respecte demnitatea

| viatadecacatt a răspuns:

Mi-ar placea sa fie exact genul meu(mai tampit asaoh go on), sa fie fidel, sincer, sa ma inteleg foarte bine cu el, frumos la fata si la corp, sa ma iubeasca mult

| myha a răspuns:

Sincer, dragut, ascultator [ in sensul sa ma asculte cand am probleme si sa ma sprijine si eu la fel], destept si nu in ultimul rand afectuos:d

| eubahhh a răspuns:

Da exista chiar daca nimeni nu e perfect in 2 totul poate deveni perfect.
iubitu'h trebuie sa fie intelegator, fidel, sa ma iubeasca asa cum sunt eu cu toate defectele (incapatanatatongue, etc...)si calitatile mele... vreau doar iubyre si fericire atat

| TheToxicNightmare a răspuns:

Cool, prietenos, frumos, puternic, sincer, iubitor, sa avem aceeasi idei si sa ne intelegem bine fara exagerari.

| TheToxicNightmare a răspuns:

Cool, sincer, puternic, frumos, simpatic, dragut, destept, atragator,
sa ii placa fetele mai grasute, prietenos, sa aiba ochii albastri/verzi, inalt si atat.happy

Răspuns utilizator avertizat
| RainDrop a răspuns:

Sa fie o persoana in care sa ai incredere, sa te ajute cu totul, si pe gustul tau big grin

| Madeleine94 a răspuns:

Pai intelegator iubaret romantic fidel pupacios nebunatic copilaros

| AndreeaBia a răspuns:

Sincera, atragatoare, desteapta, buna, frumoasa, puternica, fidela

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In nici un caz ca mine. E tot ce stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, exista! Trebuie sa avem rabdare sa cautam.
Poi ar trebui sa aiba un caracter puternic, sa fie incapatanat, inteligent, glumet, orgolios, sa renunte el cand ne contrazicem, ca astfel n-o mai ducem la cap laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie fix asa cum e, fara sa se schimbe pentru mine si sa pot iubi persoana respectiva asa si cu defectele pe care le arehappy

| teutza99 a răspuns:

Da, cred ca exista perechea potrivita.As vrea sa fie asa:ochii albastrii si sa fie inalt, mai mare decat mine cu 2-3 ani.