Și tot la faza cu viața sentimentală mai are cineva care spunea în felul următor: dacă nu ai avut prima gagică cât timp erai încă în școală, nu vei mai avea după aia.
Nu am chef sa citesc tot acest cârnaț sincer pentru ca tot ce spui e ca tu esti perfect, tu ai dreptate iar restul sunt niste nimicuri sau jeguri iar eu la nivelul asta de mentalitate nu am cum sa ma cobor.
Am zis si imi susțin parerea ca tu esti singurul de vina pentru ca esti singur.Degeaba încerci să arunci in cârcă altuia, tu ai defecte multe si un caracter prost.Tu esti defect. Daca era sa dai peste una, două, trei fete proaste sau profitoare te înțelegeam, dar sa cataloghez toate femeile ca fiind asa si sa te vezi pe tine perfect tin sa te anunt ca ai probleme.
Încheiem discuția pentru ca iar vei scrie cat esti tu de frustrat si femeile de proaste si ma cam plictisește.
Omul in general e subiectiv, se supara daca nu iese cum vrea el; poate ca e spre binele lui sa ramana singur. Dumnezeu mai spune si nu cateodata, spre binele omului.
NU si sa iti spun si de ce: fiecare avem pe cineva pereche, sa zicem ca noi facem parte doar din jumatate dintr-un cerc...pe parcursul vietii traim incercand sa ne completam cercul(cei care au treait singuri toata viata e pentru ca nu i-au interesat acest subiect)...si tu sigur ai sa iti gasesti perechea, chiar daca acum "te impiedica parintii"
Ce dovadă există că Newton a ajuns virgin la 84 de ani?
Da. Exista predestinare. Dacă ești predestinat sa fii singur oricât vei încerca să cunoști pe cineva vei eșua.
Orice ai face tot singur vei fi dacă ești predestinat sa fii singur.
Sincer, ai partea ta de dreptate. Eu de exemplu, am 29 de ani si n-am avut "niciodata, o relatie, in adevaratul sens al cuvantului". Maxim, cateva iesiri, si automat primeam "friendzone", "seen", "block", "unfriend" sau tot felul de porcarii, specifice generatiei noastre. S@@ foarte rar, sau chiar deloc. De multe ori, cand apucam, faceam acest lucru, pentru ca stiam ca, alt moment vine, foarte rar, sau deloc. Sau in general cu persoane, mai usuratice, care nu imi plac deloc.
Trebuie, sa intelegi un lucru, "o relatie" cu o persoana, este ceva bazat pe noroc. Sunt convins, ca ai observat, destule persoane "de joasa speta" care se plimba, cu "fete frumoase", sau persoane "care n-au dupa ce sa traiasca, din nou, se plimbau" cu "fete frumoase". Am vazut acest lucru foarte des prin metrouri, si automat "mi se facea sila". Pentru ca te apuca intrebarea, "ce are ala si n-am eu". Pur si simplu n-a avut nimic "poate bani" sau "ei ii plac astfel de persoane". E o chestiune de noroc.
Eu fiind o persoana de treaba, timida, si cu bun simt, n-am fost niciodata luat in seama. Pentru, ca multe dintre ele, doresc "un mascul alpha". Pe scurt, doresc "o persoana sa le conduca", sa faca totul pentru ele. Asta cu "drepturi egale" este doar pe hartie, pentru ca stiu si ele, exact, cum functioneaza treaba. Ele, au mai multa putere in societate, cand vine vorba "sa se planga". Noi avem mai multa putere in societate, cand vine vorba, sa avem mijloacele de productie. Nu exista, femeie, care sa nu fie "materialista" (chiar si eu sunt materialist, dar in legatura cu banii produsi lunar). Nu din banii altora, cum fac multe din ele. 70% doresc un Alpha male, care sa aiba si bani, dar ele nu inteleg, ca trebuie sa faci "foarte frumos", pentru banii respectivi, gen sa fii o prizoniera de "lux", sau ele nu inteleg, ca avea un "Alpha male" in viata lor, automat inseamna, ca persoana respectiva o "sa fie Alpha" si in legatura cu ele, fizic, sau verbal in fiecare seara.
Nu se mai tine cont de "suflet, sau de caracter", persoanele care pun accent pe asa ceva "sunt luate, sau nu mai traiesc printre noi". Iti permiti sa cataloghezi, pentru ca asta ai "vazut, si intalnit" ca si mine. In general majoritatea persoanelor, de sex feminin, sunt: fie plictisite de viata, raspund greu, dau cu seen, la greu, sau uneori, isi arata adevarata fata, cum ies la prima intalnire.
Multe din ele, sunt atat de ocupate sa tina "totul secret" incat nu realizeaza, ca dinamiteaza relatia, cand nici n-a inceput. De multe ori le sugeram, sa fie mai "directe, si mai sincere", pentru ca trebuie sa ne cunoastem, mai bine, daca dorim sa ne apropiem. Si de cele mai multe ori, ele faceau invers, sau mai precis erau reci, si neinteresate. Multe din ele s-au invatat, sa stea "in cochilia lor", cate femei n-am vazut prin mall, pe la 30 40 de ani, singure si fara nimeni. Pentru ca de multe ori, dupa 30 de ani, nu te mai doreste nimeni. Este, valabil mai mult pentru femei. Barbatul, cauta "tineret" si la 50 de ani.
Eu arunc, vina si pe socitatea actuala, pe scurt: nu stim ce vrem, avem prea multe asteptari, prea multe fite intr-o socitate saraca (mergi prin mall sa vezi, si barbati si femei imbracati in trening, cu UGG- uri din piata, dar avem fite, cat cuprinde).
Ele, sunt prea ocupate, cu o tipologie anume, cand "pe vremuri" era mai important sufletul, si nu cum arata o persoana. Acum, avem sute de alegeri, dar in acelasi timp, ramanem cu 0 la sfarsitul zilei. Si asa ajungem singurei la 30, 40 de ani. Pentru, ca acest lucru este dorit de catre generatia noastra. Toate, doresc atentie, dar cand, doresti "ceva mai mult", ah nu...doresc doar sa vorbim si cam atat. Il caut pe Harap Alb, cu Bamveul, alb.
Are, legatura si cu mentalitatea, parintilor, care le tot induc "milionarul, care sa le combine", "sau printesa, mea tu meriti ce este mai bun", "sa nu iesi cu oricine, sau mai ales cu un sarac". Eu mereu am fost de parere, ca daca doresti bani "iti cauti un loc de munca", sau "iti deschizi o afacere". Majoritatea, din ele, doresc "banii", pentru ca este greu sa mergi in fiecare zi la munca, cu aceeasi pereche, de blugi, sau pantalonii de trening patati, sau folositi de 5 ani. Trebuie iubi sa ii cumpere tot. Dar acest lucru, nu garanteaza si "fericirea".
Cand le critici esti automat, misogin, complexat, nebun, dereglat, sau orice alt cuvant mai exista. Doar ca tu probabil, esti satul si deranjat de societatea de azi. In afara faptului ca de la 16 ani pana in prezent, am intalnit numai persoane, care: nu stiau ce doresc, depresive, materialiste, recalcitrante, fitoase, plictisite de viata etc. Cu drag, pot sa iti ofer si un exemplu, care mi-a ramas in memorie, cand eram la facultate. Prin octombre 2017 m-am inscris la Facultatea de Stiinte Politice. Si ma rog, ca orice persoana "eram deja obosit si satul, de pe vremea respectiva". Am intalnit o colega, in clasa. Era, exact ce imi doream, de la o persoana, cel putin asa din primele "momente". Eram pe grupul de Whatsapp al facultatii, asa ca i-am scris, si ne-am vazut. Intr-o seara si am stat de vorba. Logic, ca mi-a spus "NU", eu am tot insistat, si a ramas sa ne vedem pe la mall. Deja, eram "cu moralul spre 0", pentru ca n-ai ce sa faci, cu o persoana care iti spune nu. Am iesit, am vorbit, detalii personale. I-am spus ca doresc sa o conving, sa avem parte de ceva frumos. Mi-a spus zambind malefic, ca nu o sa fie niciodata, nimic posibil intre noi. I-am spus ca mai vedem. Pe urma am iesit din nou, eram deja "plictisit", si aveam si emotii, aveam 23 de ani, si satul de "toate smecheritele, care n-au o chifla in stomac", ea vorbea si eu ma uitam mai mult la televizor. Tot ea era, deranjata, ca nu ii acordam atentie. Ce oferi aia primesti, draga mea. Dupa momentul, respectiv nu ne-am mai vazut niciodata. Am dorit sa iesim, sa ii spun ce simt si mi-a spus ca are unele probleme. Am dorit, sa o ajut si mi-a scris cu litere mari "LASA-MA IN PACE NU O SA FIE NIMIC INTRE NOI". M-am suparat, a venit la facultate, a dorit sa isi ceara scuze, si eu le am ignorat, i-am si spus "sa ma lase in pace". Pe urma tot eu am fost "recalcitrant". Au trecut cam 6 ani de atunci, uneori ii mai scriu sa iesim, dar "ea are chef de glumite", sau "imi spune, povesti despre iubitul, cu care, "se intelege, atat de bine". Sau tot eu am fost acuzat, ca nu "comunicam". Dar ea era "speriata de bombe", "depresiva", "statea cu capul in jos", "vorbea 2 cuvinte pe ora". Ea voia, o relatie pe Whatsapp, doar. Si tot ea se plangea, avea relatiatii, cu iubiti recalcitranti, care o agresasera fizic, verbal, ii furasera pozele de pe Facebook, o sunau noaptea etc. Dar ea n-a apreciat, o persoana de treaba ca mine. Si mai rau, tot eu mi-am primit reprosuri. Cand ii reprosam, ca "iese cu toti taranii", imi spunea "ca nu erau tarani...ca nu era proasta sa iasa cu astfel de persoane", atunci enjoy, ce iti ofera ei fizic, si psihic.
Si ele ca si noi, sunt limitate. Se cred "ele prea destepte" dar la ce povesti am auzit de foarte multe ori, imi vine sa rad.
E doar un simplu, exemplu, cat poate generatia noastra. Si este perfect normal, sa cataloghezi toate femeile, la fel. Pentru ca doar asta ai intalnit. In general, daca te bagi in seama, si vrei sa cunosti pe cineva, se uita urat, sau ciudat. De parca, le deranjezi. Parca femeile, cresc in copaci, sa tot ai "unde sa le cauti"
Sa nu crezi niciodata, o persoana care iti spune. L-am gasit, pe cutarescu, si ne intelegem "atat de bine", "si avem chimie, din plin", "si o sa ne casatorim, pentru ca este extraordinar". E o minciunica, pe care ne place sa o credem. Nu exista relatie perfecta, si nu exista relatie "wow". Doar, ca n-au fost cautate, de catre altii, asa ca n-au. Avut de unde sa aleaga. Asa ca au ramas cu Fane Manivela, pentru ca dupa 30 de ani, ajung sa accepte pe oricine, doar sa aiba parte de o relatie. Pentru, ca nu mai sunt dorite, de catre nimeni.
Si barbatul, a ajuns sa "scaneze" mai bine, nu se mai doreste "doar o noapte de amor".
Am mai intalnit, si persoane "ok" ca si "comportament" dar ele nu stiau ce doresc, de la un barbat, sau de la viata.
Majoritatea, intalnesc pe cineva, "care invart, pe degete", se "poata infect cu ele", pana la urma se despart. Si cand apare o persoana ok, nu ofera o sansa. Pentru, ca ele sunt "deja" se cate de orice putere, la partea de sus, nu mai zic. Si n-au timp, sa vorbeasca, si sa aiba o relatie cu nimeni. Sunt, mai ocupate cu "munca", si sa fie "independente" pana, se pensioneaza, sau raman singure pe viata.
Multe din, se plang "ca nu, simt nimic" si mi se pare normal sa "nu simti" daca ai ajuns la 25, 30 de ani. Cand ai alte probleme, sau ai dat peste "Fane recalcitrantul" de ti-a "luat cheful de relatii". Multe, din ele "niciodata nu simt nimic". In 2023, nu se mai pune vorba despre asa ceva, pentru ca am devenit, o socitate, robotizata. Apreciem, un animal, mai mult decat "o persoana"
Inainte, sa fiu "acuzat" ca am ceva cu femeile, doresc sa mentionez ca "n-am", doar ca asta am intalnit. Si cred, ca doar asta o sa intalnesc, de acum incolo. Cel putin pe aplicatiile, de dating, este jale. Sunt mai ocupate, sa faca "mistouri", si am "grija, sa rad si eu de ele". Cum, ai spus si tu, prea multa atentie "strica"
☻ întreabă: