Da. Daca te referi ca pana in 6 luni ai tinut la el, da. La mine a fost asa si a tinut 2 ani jumate, dar nu asta e important..plus ca difera de la om la om. Ideea e ca atunci cand constientizezi ca-l iubesti si te iubeste, nu mai conteaza de cata vreme il cunosti atata timp cat increderea si respectul sunt la locul lor!
Buna, sigur k se poate, fostul meu iubit cam tot dupa atata timp a ajuns(cred)sa ma iubeasca, asa a zis el, ca dragostea vine in timp, la inceput e mai mult atractia, dar cunoscand o pers o poti iubi mai mult.
Am mai citit despre astfel de relatii, sunt bazate pe respect si cred ca rezista in timp. Pupici!
Poate nu mam exprimat prea bine.M-am referit la faptul ca pana sa ajunga la jumatate de an, la inceput de reatie o simpatiza doar, dupa2-3 luni a inceput sa tina la ea si abia abia dupa jumate de a a inceput sa o iubeasca. si am vrut sa fac referire la faptul ca: daca ar mai avea sanse sa tina relatia mult timp, in consecintelea astea.Multumesc mult oricum pentru sfaturi si pareri
Eu cred ca au chiar foarte multe sanse aceste relatii deoarece persoana care a inceput sa iubeasca inseamna ca si-a descoperit incetul cu incetul partenera(calitati defecte) si o iubeste pentru ceea ce este ea.
succes
Tremuriciiuliana, nu cred ca, constientizezi ce inseamna a iubi. dupa doua luni nu poti iubi de cineva. dupa doua luni nu pui persoana respectiva in fata tuturor prioritatilor tale...si nu lua iubirea ca pe ceva sfant...pentru ca nu e. iubirea implica renuntarea la multe. Iubirea te poate calca in picioare la sfarsitul unei relatii, asa ca nu poti IUBI pe cineva fara sa-l cunosti CAT MAI BINE.
Depinde cat de plictisita e persoana care a iubit cat pentru pentru aman2 in aceasta jumatate de an. depinde cum sa comportat persoana care nu a contribuit cu sentimente.
Da... poate acea pers era doar indragostita si q timpu' a anceput sa iubeasca
:X:X:X orice e posibil
Exista iubirea adevarata chiar si intre parteneri care initial au cunoscut sentimentul diametral opus : ura, parteneri care apoi au descoperit iubirea, care cu ochii deschisi au fost capabili sa vada frumusetea acolo pana nu demult vedeau uratul, binele acolo unde raul inainte salasluia.
Iubirile in care amandoi parteneri plaeca de la inceput dezlantuiti in pasiune au de cele mai multe ori durata unui foc de paie, sunt intense, dar dureaza putin.
Cei care descopera iubirea dupa ce mai intai au experimentat prietenia, se vor iubi adesea asemenea unui foc de carbuni, vor arde mocnit si se vor consuma cand timul se va metamorfoza devenind etern.
Sa fi iubita!
Sincer eu nu as fi de acord cu asa ceva cum adica eu sa iubesc si el sa nu nu asa ceva nu se poate hai ca o luna 2 da dar juamte de an nuuuu
Depinde si de cealalta celalalt partener care incepe inca din timp sa iubeasca... in special baietii sunt cei care iubesc abia dupa jumatate de an. si cum iti dai seama? atunci cand renunta la prieteni pentru tine, cand zice ca nu se duce la plimbare cu nu-stiu-cine ca sa se vada cu tine, cand are incredere in tine. si aici zic pentru ca nu orice baiat are asa ceva. ca el daca zice si nu. nu ma gandesc la asta. ma gandesc la genul de baieti care stiu exact unde se duc si cu cine. cunoscandu`i prietenii si prietenele cu care se duce... la asta ma refer. Iar fetele sunt mai mamoase si mai iubitoare. eu as zice ca ele incep primele relatia. sa iubeasca sa simta cu adevarat ce e dragostea. dar mai ales sa nu isi bata joc. sau sa fie totul la caterinca... deci DA... exista astfel de relatii si. depinde si de persoana daca aceasta vrea ca el sa o iubeasca abia dupa jumatate de an si chiar tine la el si isi doreste cu adevarat o relatie... eu zic ca Da... au sanse sa tina mult timp. bine inteles daca si el este de acord
Eu doar pot sa iti dau exemplu relatia mea care dureaza de 2 ani si 7 luni si daca ne ajuta D-zeu o sa dureze si mai mult...intre noi a fost doar o atractie la inceput apoi timp de 6-7 luni era asa ca sa avem si noi gagiu/gagik.insa dupa aceste 7 luni ne-am apropiat mai mult... pot spune ca ne iubim, dragostea noastra creste pe zi ce trece.asa ca dc sa nu se poata...sunt sanse foarte mari...:*
Poate. Dar daca persoana care se indragosteste dupa o jumatate de an de partener poate sa fie dezamagita... adica cand se indragosteste el nu-l mai iubeste ea. sau invers
Park1Suin întreabă: