| edy_5408 a întrebat:

Credeti ca exista vreo vorba, un gest, o actiune, o hotarare, samd, care sa poata demonstra dragostea pentru o persoana si care sa aduca inapoi sentimentele frumoase intre cei doi? E ceva ce poate face un indragostit ca sa atraga din nou atentia persoanei iubite, dupa o despartire de cateva luni? A mers ceva la voi?

Răspuns Câştigător
| Simon a răspuns:

Daca esti sigur ca mai exista o farama de sentiment in inima ei incearca sa faci ceva iesit din comun daca chiar o iubesti, cine stie poate o sa-i placa... Sper sa se rezolve lucrurile intre voi. Bafta!

4 răspunsuri:
| anonimvirtual89 a răspuns:

Poi asta depinde de tine si de fata...incearca sa vorbesti cu ea spune-i k inca o mai iubesti si nu poti uita sentimentele placute petrecute impreuna. iar daca despartirea a fost din vina ta cere`i iertare ...cumpara`i niste trandafiri du-te la ea si cere`ti iertare iar daca intr-adevar tine la tine si a fost fericita alaturi de tine nu cred ca nu va veti impaca.bafta!

| username_7558 a răspuns:

Nu există. Vei ramâne singur tot restul vieţii. Între timp, ea o să "testeze" tot cartierul, dacă înţelegi ce zicwinking

| MihaiA a răspuns:

E greu sa mai aduci pe cineva inapoi dupa ce s-a stricat. Stii tu, e vorba aia, o data ce ai spart o vaza, poti s-o lipesti, insa urmele tot or sa se vada. Tu iti cunosti persoana iubita, tu stii daca mai e cale de intors, poti sa incerci, aminteste-i de clipele frumoase, dee lucrurile pe care le faceati impreuna... La mine nu a mai mers laughing si nici n`am mai incercat. Daca vezi k nu merge, trateaz`o cu indiferenta, uneori da rezultate mai bune big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu si eu.la mine au fost perioade in care ne-au adus inapoi doar atractia fizica, desi el spunea ca nu e asa.laughing, am incercat, insa pers.respectiva,are momentan o alta relatie.si tot ce fac e sa tratez cu indiferenta, sper totusi ca pana la urma va functiona intr-un fel