Poate li se pare ciudat fiindcă foștii lor iubiți nu făceau asta, si probabil în general sunt mai puțini băieți / bărbați care se manifesta vocal în timpul sexului dar nu e nimic greșit dacă e ceva natural, în general și pe băieți ii enervează dacă li se par nenaturale sau prefăcute gemetele pe care le fac partenerele lor.
De ce?
A auzit ea mai bine
Sincer. Mie imi place. Adica ma excita si bucura, ca si el simte placere cu mine
Interesant, nu de alta dar multi nu cred ca stiu cum este sexul defapt....este despre amundoi, o atentie reciproca, nu doar sa i provoci placere tipei si atat.
Ador când aud un bărbat strigând și spunând mi ca ii place, sau ce vrea sa ii fac! Nu e nimic greșit în a scoate sunete, cum o femeie o face o poate face și un bărbat. Dar sunt femei care nu accepta asta
Da e ciudat, unele nu vor ca vezi domne i considera gay, ca numai ele au voia sa se exprime, mi se pare absurd si penibil ca o femeie sa nu accepte ca sa vada pe barbatul ei sa fie satisfacut.
Dar mie imi e un pic greu sa ajung in punctul ala, deoarece eu am avut doar aventuri...
Dar ca sa ajung cum ai spus tu sa-i faci ce vrea, trebuie sa il iubesti nu? intreb asta ca eu niciodata nu am trait sa ma iubeasca cineva, sa stiu cum este...
Nu știu dacă e neaparat, e singurul bărbat din viața mea deci nu știu ce sa îți răspund.O femeie dacă te face sa te simți bine poți ajunge acolo, dacă e o femeie care știe ce face
Belingot întreabă: