Daca ajunge pana in pamant este o problema... Fiecare are nasul care i se potriveste formei fetei sale.
WTF!? nasul nu conteaza adica din punct de vedere masculin conteaza alte lucruri
Acum lucruri serioase : toate merita/ toate sunt iubite Daca ai avut probleme sau o prietena de a ta are probleme ...se va rezolva mereu va aparea si baiatul ala
doamne ce prostie sigur ca au o sansa la iubire si pr mea ce mai buna are un nas mare si a fost intr-o relatie
De ce nu ar merita? cred ca orice persoana merita o sansa la iubire stii cum era vba aia "orice sac isi are petecul" nu cred ca nasul putin mai mare al unei fete e o piedica in a simtii ceva pentru ea.deci nu parerea mea este ca indiferent de aspectl fizic orice persoana merita o sansa la iubire!
Eu am o colega cu nasul mare. Cand a luat premiul 2 au trebuit aia sa ii dea si premiul 1, pentru cel mai lung nas.
Si eu am problema asta unii zic ca sunt obsedata pentru ca tot spun ca am nasul mare altii zic ca e ft KO nasul meu nu stiu ce parere ai tu de al meu.dar eu zic totusi ca e destul de mare.
ei bine sunt fete chiar ft urate si au niste pr ft draguti
oricum eu cu nasul meu mare sau nu ma plac baietii asa cum sunt:X