| RAY a întrebat:

Credeti ca fetele care fac videochat sau sunt sugar baby pot fi fidele intr-o relatie?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Foarte posibil, dar nu văd de ce ca bărbat ai sta cu așa ceva

| Mosotti a răspuns:

Normal ca pot fi fidele, ce treaba are una cu alta?! Faptul ca stau in chiloti la camera, nu inseamna ca nu-mi iubesc nevasta sau prietena, e un job, si chiar imi convine ca castiga bine la o adica.
Pe mine nu m-ar deranja sa am o prietena care face video sau care ar fi dama de consumatie, una e una, alta e alta. Deci cu video in nici un caz nu e problema.

| SG1995 a răspuns:

Păi definiția unei sugar baby e că stă cu un moș pe bani, deci... pe de altă parte videochat poți face și în cuplu, e o sursă de venit consistent, venit de la l*bagii cu bani.

| Rhea44 a răspuns:

Videochat e altceva si sugarbaby e altceva. Si da fetele pot fii fidele intr-o relație si cele mai multe care sunt sugarbaby sunt obligate sa fie fidele doar la un sugardaddy. Si videochatul e doar video. fata aceea nu merge sa se f''a cu toți care o privesc. Întrebarea mea este câți dintre bărbați care se uita la video sunt fideli relațiilor? Pot pune pariu ca nu mulți. Si Fiecare Fata E Diferită! NU POȚI SA JUDECI TOATĂ RASA FEMININĂ DOAR DIN CAUZA UNUI EXEMPLAR!