| bogdanp a întrebat:

Credeti ca fetele cu un bust generos au sansa la mai multe reusite decat celelalte?

Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

Daca s-ar da la tine o tipa cu sanii mai mici dar frumoasa si cat de cat desteapta ar fi vreo problema? Adica tu crezi ca din cauza sanilor ca ii are mici nu poti avea o relatie? Nu prea cred! E adevarat ca fetele cu sanii mai mari sunt mai bine vazute de barbatii dar asta nu este un impediment pentru inceperea unei relatii sau mai stiu eu ce!straight face

12 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu conteaza, sunt alte aspecte mult mai importante...mai sunt si alte calitati fizice, dar conteaza si sufletul...

| SweetCandy a răspuns:

Nu nu nubig grin reusita in ce, poate doar in a atrage priviri pentru ca nu are de-a face cu intelectul, masura bustuluihappy

| Artemiss a răspuns:

Cred ca fetele cu capul pe umeri au sanse sa ajunga undeva in viata nu cele cu un bust mare... poate te ajuta si asta dar degeaba ai un corp de milioane daca in cap iti bate vantul...

| Nastia a răspuns:

Nu, ...cred ca au sanse mari fetele cu un aspect echilibrat si ceva in cap,...

| asya a răspuns:

Nu! De ce? Doar nu gandesc cu sanii...

Răspuns utilizator avertizat
| sylver69 a răspuns:

Nu...si cele care n-au sani pot sa "reuseasca" acum depinde la ce te referi. daca te referi la reusita de a profita, probabil...au mai multe sanse...

| Tany a răspuns:

Nu as prea spune si cum se spune sini mari insa creier mic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine nu contează mărimea, ba chiar nu îmi plac fetele cu sânii mari. Îmi plac fetele slăbuțe, important e să fie simpatică la față și să aibă picioare faine (vorbind doar de aspectul fizic). big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, eu cred ca un bust generos doar ar atrage priviri pe strada... thinking sanse la mai multe reusite nu cred... eh... depinde si de baieti din jurul fetei cu sani mariwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele cu bust generos au sanse la mai multi barbati tampiti, asta e sigur.

Anonimul Masculin

| anonymus_7010 a răspuns:

In ziua de azi cu greau gasesti un baiat care sa nu se uite daca ai un bust generos ...toti se uita mai intai la aspect... daca nu i-a placut nu discuta. intoarce capu si pleca mai departe, dar sti de ce... Pt ca asa sunt oameni judeca cartea dupa copert... nu se uita sa vada ce e inauntru.