| superpissy40 a întrebat:

Credeti ca fiecare dintre noi are un anumit suflet pereche predestinat in decursul existentei noastre sau unii oameni sunt meniti sa fie singuri pe vecie, indiferent de cate experiente in iubire au avut?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Sufletul pereche exista, nu e o poveste de adormit copiii.Numai ca putini sunt norocosii care il si gasesc in scurta noastra trecere prin lume.
In rest,traim in compromis,cautand si sperand.
Singur,insa,nu poti fi decat din alegere personala.
Vei cauta si vei spera intreaga viata,vei obosi, vei deveni blazat, iti va trece si, iarasi, vei spera si vei cauta...un perpetuum mobile al imperecherii...
happy

11 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cred ca poti intalni pe cineva care sa-ti fie pereche pe viata, dar este oare singura posibila pereche? Nu cred.
E simplu, unii au noroc, altii nu. Unii sunt frumosi, destepti, bogati si daca vor, au posibilitatea de a-si gasi cate un suflet pereche in fiecare zi, iar altii sunt urati, prosti, saraci si ori raman singuri, ori cu mare chin, isi gasesc pe cineva si mai urat si mai prost si mai sarac, care sa-i accepte.

| RAY a răspuns:

Consider ca fiecare om are nevoie sa iubească și sa simtă ca este iubit, suntem programați genetic sa iubim și sa simțim iubire, acceptare din partea celor din jur, deci da suntem predestinati

| Violleta2022 a răspuns:

Da, stiu ca fiecare din noi avem perechea destinata noua!
Se numeste karma sau destin si daca esti atenta la ce cauti, cu siguranta il vei gasi la un moment dat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Destinul predestinarea sunt modalități de a concepe lumea. Ce este greșit în ele este că nu lasă loc pentru dinamismul vieții. Dacă crezi în menire din start, nu intervii ca să modifici tu însuți, să schimbi ceva astfel încât să mergi pe drumul dorit. Astfel, nu cred în predestinare, suflet percehe și destin implacabil.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nimeni nu are nimic predestinat/menit, viata este in mainile noastre.

| Goete a răspuns:

Credem ca sufletul nu e singur nici daca nu ai o pereche.
Poate tu te simti singur(a)

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Dumnezeu ne scoate in calea sufletul și inima pe care îți este menit și scris sufletele și inimile pereche sunt menite de El și alese de El cu Adevărată și sunt destinate unui celui laltă ElȘtieElVedeElAude cine iubește cu Adevărat da cu Adevărată și atunci îți dă după inima și suflet totul în viață.

| Cristi9997 a răspuns:

Cred ca ce-i care sunt singuri pur si simplu nu ii lasa pe ceilalti sa se apropie de ei asa cum ar vrea. acum nu ma intelege gresit nu trebuie sa te lasi violata laughing.
Eu vorbesc pur din experientele mele. Nu poti da vina pe destin sau mai stiu eu ce, pana si toti "prapaditii" au relatie, folosesc un termen prost sa intelegi o chestie.tu de ce nu ai? Doar nu esti defecta. Asta nu are cum.

| doctorsex96 a răspuns:

Depinde cate rugaciuni zici duminica

cu stima jonel

| AnemonaMaximm a răspuns:

Mă-ta

| TdS a răspuns:

Nu si n-am sa cred lucrul asta oricine ce mi-ar spune, chipurile sa ai tu acel suflet pereche depinde de intamplarile din viata, de circumstante, anturaje, daca esti anti social sau hulit in scoli, dupa 25-30 posibil sa iti gasesti sufletul pereche in pungile de lays sau in fata laptopului jucand un Call of Duty si plangandu-ti de mila, clar NUUU