| Aldutssss31 a întrebat:

Credeți ca în zilele noastre mai există iubirea aia sinceră și autentică? In copilărie mergeam la țară la bunici și erau 2 bătrâni de peste 90 de ani care s-au cunoscut în tinerețe, ea avea 16 ani iar el 17.Relatia lor a durat 82 de ani,el a murit primul iar la scurt timp a murit și ea. Bunica era foarte apropiată și mi-a spus ca a fost o iubire sinceră, o conexiune aparte.Cum credeți ca 2 oameni pot rezista împreună o viață întreaga?

7 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Mai mult iubire falsa.

| TimberWolf a răspuns:

Bineinteles ca exista, daca iti iei un catel! happy

| Madaxo97 a răspuns:

Exista! Eu una cred în așa ceva, sunt o grămadă de exemple.

| 1onurSimion a răspuns:

Există normal că există iubirea Adevărată cu Adevărat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Din păcate nu doar relațiile amoroase au de suferit în urma schimbării de-a lungul secolelor atunci când vine vorba de oameni ci e doar un efect din multe altele, iar cauza e mult mai complexă decât atât.

Cultura, istoria, evoluția, tot ceea ce ține de noi ca oameni se schimbă și multe lucruri sunt fără precedent, n-am să intru în detalii ca să mă concentrez pe întrebarea ta.

A dispărut foarte mult empatia, conexiunea dintre oameni, tot ce s-a construit favorizează superficialul, îndepărtarea, izolarea.

Valori ca simplitatea, naturalețea sau inocența sunt pe cale de dispariție.

Cum cred că doi oameni pot rezista împreună o viață întreagă? În primul rând nu aș spune "rezista" pentru că dacă ești nevoit să reziști și poți alege să n-o faci, de ce ai alege să reziști?

Doi oameni ajung să reziste o viață împreună atunci când ne referim la cauzele nobile ci nu la cele în care împrejurările fac să fie așa, de exemplu frica de singurătate, sărăcia și așa mai departe.

Când ne referim la alegerea de a rămâne împreună o viață, nu e o alegere de la bun început ci pur și simplu o urmare a unor lucruri esențiale.

E nevoie de chimie, conexiune, potențial de a construi împreună, viziune similară asupra vieții.

Cum aș putea să o spun mai simplu? Dacă ai trăit sentimentul ăla că cineva te înțelege imediat fără să depui efort, totul vine de la sine, natural, carisma, armonia, umorul sunt constant prezente, voia bună și energia, toate lucrurile astea, atunci știi că ai un prieten, frate, iubită pe viață alături de tine câtă vreme drumurile nu sunt separate de viață și împrejurările ei.

| Nyarlathotep a răspuns:

Iubirea din ziua de astazi este la fel de autentica ca nevoia dupa atentie pe Instagram, Snapchat, Facebook din partea sute, sau poate chiar mii de persoane. Este la fel de autentita ca nevoia multora sa urmeze ghiduri despre relatii precum: "10 metode sa o faci sa se ude", "15 metode sa-l cuceresti", "20 de metode sa nu cumva sa pari disperata in fata lui", "25 de metode sa manipulezi barbatii sa stea la picioarele tale".

2 persoane pot rezista o viata intreaga daca:
nu exissta tentatii din alte surse, nu exista 100000 followeri care sa-ti spuna ca nu este omul potrivit pentru tine si ca altii pot sa te faca sa te simti mai iubita, cand sunt amandoi suficienti de inteligenti sa nu se certe din chestii marunte precum pozitia colacului de la toaleta sau cine gateste, spala, si poate cea mai importanta regula: CAND NU PERMITI PLICTISEALA SA-TI GHIDEZE RELATIA. Plictiseala in relatie este cea mai mare boala. O relatie trebuie sa reziste chiar daca sunteti amandoi plictisiti de moarte unul langa altul. El nu se afla acolo sa-ti dreaga tie plictiseala, si nici ea lui. Va plictisiti, dati cu pumnul in pereti amandoi si sedeti naibii impreuna in continuare.

Plitiseala ta, nu este problema lui, a nimanui!