| scufitzaneagra a întrebat:

Credeti ca in ziua de azi cand se spune "te iubesc" ca "buna ziua". oamenii mai stiu ce inseamna iubirea?

Răspuns Câştigător
| liz23 a răspuns:

In timp s-au pierdut sensul multor cuvinte.ca si valoare. Nu spun ca se spune ca "buna ziua"... dar oricum mult prea usor, fara sa scoata in evidenta ce ar trebui. Poate si din cauza dezamagirilor, oamenii ori nu ma spun "te iubesc" ori cand o spun nu au aceeasi convingere in ceea ce simt de frica. Greu se face diferenta intre a-ti fi drag de cineva si a iubi...auzi cuvinte mari de la cei care doar vor sa impresioneze. Putini oameni spun atunci cand sentimentele sunt pe masura, dupa o perioada de timp in care simti ca ti se da exact ce oferi, din punct de vedere sentimental.

13 răspunsuri:
| Guitarlove a răspuns:

Unii stiu ce inseamna, altii nu... Este un fel de-a spune "te iubesc" atunci cand e facut in gluma. Ar putea fi un fel de apropo, dar cu foarte putin curaj. Depinde de la persoana la persoana. Oricine isi poate da seama cand un om te iubeste si cand spune anumite lucruri doar din gluma.

| denisa_2911 a răspuns:

Da se cam intampla asta, sunt persoane care spun ca iubesc, dar habar nu au ce inseamna sa iubestihappy...asta e... pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista doua feluri de persoane:primul fel care sput te iubesc fara a tine cont de ceea ce spune, fara asi da seama care e semnificatia cuvantului si cat de mult inseamna pentru alti, si al doilea fel:acestia spun te iubesc din tot sufletul, si o sa ai de asteptat pana pronunta cuvantul, pentru ca ei iubesc cu adevarat, pe cand ceilalti se mai folosesc de elo pentru a obtine cate ceva.

| Irina a răspuns:

Prietenul meu mi-a spus dupa 2 ani ca ma iubeste si da, il cred.

| Corinne a răspuns:

Nu toti stiu ce inseamna.
Am avut o colega.care umbla cu primul care ii iesea in cale.
La fiecare baiat ii spune-a.ca il iubeste ca ii viata ei.etc.dupa 1 sau 2 saptamani.era clar ca nu`i iubire adevarata.
E dragut ca intr-o relatie sa spui si sa ti se spuna cuvinte frumoase dar pana la "Te iubesc"

| nimeni_3927 a răspuns:

Sunt persoane care stiu ce inseamna cuvantul te iubesc si care stiu sa il si aprecieze si care nu il spun ca "buna ziua". Eu unul stiu toate astea si le si simt cu adevarat si nu ma insel. Dar sunt si perosne care habar nu au ce inseamna si le zic fara nici un pic de sentiment

cami
| cami a răspuns:

Bent al meu, stie. Acum depinde de la tip la individ. tongue

| KaTaLyN a răspuns:

Poi nu se zice buna ziua... p cat de des se zice te iubesc tongue cei drept asa am agatat`o eu p ultima mea iubita care am iubit`o cel mai mult ever... direct cu 1 te iubesc in primele zile cand abia ne cunoscusem.Si i-am zis pe net laughing si ei tocmai nu`i placeau baietii care zic te iubesc asa din prima zi... dar nu a avut nici`o sansa pana la urma eu am iesit triumfatorhappy... putini stiu ce inseamna iubirea sad

| tuflure a răspuns:

Sunt destul de putini ce i care zic un "te iubesc" cu adevarat. Unii nu au cunoscut acest sentiment, dar ca sa impresioneze zic si ei un jalnic "te iubesc".
E groaznic sa spui lucrul asta degeaba, fara sa-l simti. Asa cred eu. Altii poate au alta parere.

| praporgescu18 a răspuns:

Da cam asa ceva...

| laraandy a răspuns:

Intradevar..multe persoane nu stiu ce inseamna "iubirea"nu au cunoscut niciodata acest sentiment...de aceea spun un te iubesc la misto...sau din lipsa de ocupatie.

| cosmingcc a răspuns:

Toata lumea spune ca cei care zic 'te iubesc' mai des fac asta pentru ca nu stiu ce'i iubirea dar nu e asa, ori zic ca nu au alte cuvinte in vocabular si asa gandesc ei ca impresioneaza o fata, ori chiar iubesc si nu mai stiu ce sa zica in afara de aceste 2 cuvinte, dar na, se vede in ochii respectivului cand spune te iubesc aiurea sau din suflet, insa daca respectiva il iubeste nu mai conteaza ca spune aiurea si tine vrajeala tongue in fine, daca toti am fi directori.hee hee

| Bacemi a răspuns:

Ai dreptate. Nu mai e cum era. Inainte era suficient sa iti dai cuvantul, nu era nevoie de acte. Acum am vrut si eu sa practic acest procedeu. Te scuipa lumea in ochi. Nimeni nu mai are incredere in nimeni. Unii in zilele astea ori nu spun te iubesc niciodata pentru ca ei chiar nu simt, sunt roboti. Altii spun ca buna ziua desi nu simt, o considera parte din jocul flirtului. Eu de fiecare data cand am spus acest lucru traiam sentimentul. Niciodata nu am fost fals. Daca ii spun unei fete ca o iubesc, inseamna ca o iubesc.