| tonyc7 a întrebat:

Credeti ca in ziua de azi mai poate functiona metoda,, Buna. Imi place de tine si as vrea sa te scot la un suc (sau la o prajitura). Accepti?" cu o tipa pe care o vezi pe strada si ajungi sa te indragostesti de ea?
Chiar daca unora li se pare aiurea acest mod de abordare, multi oameni din generatiile mai vechi, de acum 30-40 de ani, asa s-au cunoscut.

44 răspunsuri:
| Anonimic a răspuns:

In ziua de astăzi depinde de la persoană la persoană

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Ar funcționa, dar nu prea mai există bărbați să le invite. sad Acum așteaptă ei să fie invitați, să li se plătească consumația la întâlnire și tot fata ar trebui să îi trimită bani dinainte băiatului dacă îi plac florile. laughing rolling on the floor

| LoveSleep a răspuns:

Nu sunt sigur dacă a funcționat vreodată.

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

In ziua de azi daca nu-i zici "fa am bemveu" nu mai agati nimic

| Dismally a răspuns:

Nu are cum sa functioneze, e ciudat sa inviti pe cineva asa de pe strada. Lasa ca acum 30 - 40 de ani erau alte vremuri, alte metode, lucrurile s-au schimbat de atunci.

| Invictusman a răspuns:

Nu ai nici o șansă, mai ales dacă nu ai Alpha face

| tonyc7 explică (pentru Invictusman):

Ce inseamna Alpha face? laughing))

| Mopmop a răspuns:

Incearca o alternativa: buna, prietenul tau ar avea ceva impotriva sa te invit la o cafea?
Daca nu iti iei o palma te-ai scos cu o intalnirehappy

| tonyc7 explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Merge si asa. Nu e niciun motiv de jena sa mai plateasca si femeia consumatia din cand in cand. Chiar si daca ar plati femeia pentru amandoi tot nu e motiv de jena.

| Invictusman a răspuns (pentru tonyc7):

Sa nu ai fata de tocilar, de pampalau, sa ai o fizionomie mai masculina.

| tonyc7 explică (pentru Mopmop):

Dar la un suc ce-are? Suna jenant cumva? Nu de alta, dar mie nu imi place cafeaua.winking

| Mopmop a răspuns (pentru tonyc7):

Nu ai prins ideea. Suc, cafea, popcorn nu conteaza. Faza era sa afli daca are prieten si simtul umorului... happy

Pai ochelari nu port ca sa arat a tocilar. Iar faţa o am ingrijita, fara barba sau mustata, parul tuns si dat peste cap. Destul de inalt, insa nu si musculos ca altii, am mai slabit, insa daca ma apuc sa trag de fiare, pun rapid si masa musculara pe mine.winking Si am un ten putin mai tuciuriu, deci aparent ii pot parea tigan, cu toate ca sunt roman get-beget. Deci ce zici, am o fizionomie Alpha pe baza acestei descrieri?winking

Problema e ca eu nu am simtul umorului, in primul rand. Nu ma pricep la spus, glume, bancuri, ca altii. Ce pretentie sa mai am la ea de simtul umorului atunci? Sunt un tip mai serios, dar asta nu ma impiedica sa fiu binedispus si zambitor mai tot timpul.
Si daca ar avea prieten, care e problema? Bine ca nu are sot, atunci da, ar fi fost o femeie cu obligatii! Daca are prieten, il poate face oricand istorie acceptandu-l pe altul, cum as fi si eu.winking

Ai o fizionomie de cosmo rrom da happy
Succes la agățat jardelinihohee hee

Cosmo rrom? Adica? happy

| tonyc7 explică (pentru CiprianZisSpartanu):

Lasama cu bemveu, frate, ca foarte multi cu bemveu bubuie de prosti ce sunt! laughing))

Ești puțin mai exotic asa,, dai bine la gagici, nu mai trebuie sa mergi la solar, tu ești permanent asa :p

| tonyc7 explică (pentru LoveSleep):

Nu esti tu sigur, dar a functionat. In milioane de cazuri chiar. Gandeste-te la vremurile cand internetul inca nu aparuse.
Acum e o chestie demodata metoda asta, intr-adevar, dar inca se mai practica in situatii mai rare.

Daca nu ai simtul umorului e o problema...el se cultiva prin experienta cred. Nu te astepta ca toti sa rada la glumele tale. E un mijloc de a trece peste emotii si cred ca asta e pana la urma un atu daca vrei sa abordezi o femeie.

Aha, si ce alte calitati in afara de simtul umorului crezi ca mai trebuie unui tip ca sa abordeze cu succes o tipa?
Banii multi si modelul de masina conteaza neaparat?

Mersi frumos, m-ai incurajat! happy

Daca imi permiti...am ajuns si eu la concluzia ca barbatii admira femeile insa ele sunt cele care ne aleg. Avand asta in minte sfatul meu e simplu: haine curate si simple, o atitudine deschisa si naturala dupa care ii dai bataie la agatat! Nu incerca sa pari altceva decat ceea ce stii tu ca esti! Nu pleca la drum cu idei preconcepute gen am masina bani imi cad femeile la picioare instant!
Important cred e sa ai cat mai multa experienta gen si daca esti refuzat fii DOMN si accepta refuzul cu capul sus.
Nu exista o reteta speciala pentru a intra in vorba cu o fata... totul tine de circumstantele intalnirii cred...

| CiprianZisSpartanu a răspuns (pentru tonyc7):

Ai dreptate fratioru da stii si tu ca asta vor majoritatea femeilor

| tonyc7 explică (pentru CiprianZisSpartanu):

Or fi vrand alea materialiste poate, in frunte cu prostituatele. Eu vorbesc de femei serioase, de buna-credinta.

Ai mare dreptate!
Dar esti de acord ca cei care nu au bani multi si masina scumpa le vine mult mai greu sa cucereasca o femeie?

Si da si nu. Bat pariu ca sunt unii cu masini si bani care itradevar atrag femei. Insa dupa o noapte de sex ele le fac viteza. Motivul? Poate dincolo de situatie materiala nu sunt buni la pat. Si aici nu ma refer la lungime ci la tehnica care trebuie sa insoteasca marimea... In tot ce inseamna o relatie cu o femeie cred ca conteaza enorm "prima impresie"

Aha, deci sa inteleg ca grija mare a unui barbat (atat prin vestimentatie, cat si prin vorba) ar trebui sa fie cum se prezinta in fata unei femei prima data cand intra in vorba cu ea?

Da. Un exercitiu de imaginatie. esti ametit de bautura si ai pamant sub unghii. Ce sanse sunt sa agati?happy