| ANDREIBERCEA a întrebat:

Credeti ca intr o relatie de bff cu o fata se poate doar atat? Credeti ca de la bff se poate ajunge si la impreuna cu ea? Si daca da cum?

8 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Eu cred ca da, pentru ca am trecut prin asta. Dar ea trebuie sa stie ce vrea. Tu fii alaturi de ea ca un prieten, nu o grabi, ascult-o mereu, fa-o sa rada, fii tu insuti. Asta e important pentru o femeie, cel putin pentru mine conteaza ca partenerul meu sa fie el insusi, sa nu se dea drept ce nu e, sa-mi placa asa cum e el.

Nu te grabi, pasul asta e foarte important, mai imbratiseaza-o din cand in cand, vezi cum raspunde: o sa simti cand trebuie sa faci si urmatori pasi, asta daca nu-i face ea. Succes si curaj! happy

| ANDREIBERCEA explică (pentru Ririru):

Ne luam in brate zilnic si ne zicem te iub si de astea

| Aasdfghj a răspuns:

Da, se poate daca cei doi ajung sa aiba sentimente unul pentru celalalt. Nu exista o anumita reteta pentru a ajunge sa fii impreuna cu ea, doar timpul. (Experienta personalahappy ) Parerea mea e ca daca sunteti meniti a fi impreuna, o sa se intample. Eu cred in asta happy

| Adry05 a răspuns:

Pot fi ambele cazuri.
Nu stiu cum se poate trece, nu e o reteta, pur si simplu in unele cazuri acest sentiment de confort incepe sa se echivaleze cu o viata de cuplu armonioasa in viziunea celor doi.

| Ara997 a răspuns:

Va vedeti zilnic asta inseamna ca sunteti colegi sau cv de genu. oricum la scoala. e mai greu. cel mai bine scoate-o in oras undeva si in 4 ochi poti discuta ceva mai la obiect, gen fata draga ma pui pe jar eu pot sa fiu mai mult decat bff pentru tine ( nu numai ca pot dar si vreau-sic.) vezi daca are simtul umorului si daca prinde mergi mai departe.
a, si nu prea exista bff intre un baiat si o fata adica nu e o configuratzie stabila daca ma intelegi, ori se instaleaza atractia reciproca ori va cam pierdeti timpul pentru ca fiecare din voi o sa caute in continuare sa-si completeze locul gol cu. un alt electron liber -ca sa zic asa.
bafta!

| TanteMarianne a răspuns:

Da puteti. dai de inteles.ori ii spui in fata ori o saruti sau un gest romantic ceva...

| Kingsley a răspuns:

Nu prea ai cum. E cam ciudat sa fii impreuna cu un bff. Daca erau sentimente reciproce de iubire, probabil acum erati mai muult de atat. Dar merita sa incerci. Daca ai sentimente pentru ea eu zic sa ii le spui si sa vezi cum reactioneaza.

| Rob3rt97 a răspuns:

Dap se poate, Te costa cam 60 de lei o stica de jagermeister. Si dupa daca ai putin noroc si o sa vrea sa faceti sex, uimeaste-o tigrule. Dar vezi sa nu fii prea beat si tu ca nu se mai trezeste soldatelul la raport.