Iubire, iubire...
In cazul baietilor cat si al fetelor este cam la fel(uneori)
Aici ma refer la sufletul pereche. Dece tocmai ajung pana aici? Pentru ca de aici pleaca totul.
Poti avea o persoana langa tine dar dupa un timp saapara monotonia si sa se destrame totul - de aici am intelege ca nu a fost sa fie sau ca nu ne-am potrivit. Cel mai des. e ca sarim si peste. nu am stiut sa ne comportam ca sa fim aproape unul altuia. Cand ne despartim e normal sa apara aceea durere usoara in suflet dupa aceea persoana.
Iubirea are sens cand e intre 2 persoane deosebite in felul lor sau persoane. normale.
Poti iesi pe strada si sa vezi 100 de baieti, 100 de fete si poti zice ca fiecare e sufletul tau pereche, dar nu e chiar asa.
Cand esti cu cineva care te face sa te simti bine in preszenta lui/ei, sa te completeze unde ai lipsuri, sa radeti cat mai des, sa zambiti unu catre altul cand incepeti sa va cerati, aici e' ceva mai deosebit.
Restu? e ca ne certam. ne despartim si. suferim. sau. mergem mai departe ignoranu-ne si mintandu-ne ca ne este bine.
La persoana pe care iti este "destinata" sa fie cu tine intr-o relatie, sa va iubiti etc, nu poti face cu ea trucuri de agata, nu o poti mitui sa iasa la un suc. pur si simplu este de la sine. Totul este de la sine pentru ca e atractie.
Cand o pierzi? da. noi baietii/barbatii suntem niste porci uneori.
Ne certam cu iubitele. (sau invers,) ne imbatam si beti ne sunam prietena si ii spunem cat de mult o iubim. Ca urmare poate iesi iarasi o reimpacare. iarasi sex si tot asa. Dar relatia nu va mai fi la fel.
(am vorbit in cazuri extreme)
Daca exista aceea sclipire in ochii fetei si te face sa te simti oarecum copil langa ea, nu ai cum sa ignori senzatia de dragoste si. te face sa o spui cu voce tare. Daca e' doar de aparenta si esti indragostit doar de corpul fetei atunci cand va despartiti esti Disperat!, nu dupa ea, ci dupa corpul ei.
Eu nu vreau o fata pentru ca are corp, eu o vreau cu totul!
Iubirea are sens doar atunci cand o simti. Dragostea poate fi pentru oricine, poti iubi pe oricine, prieteni, familie etc. Te referi la iubire cu sensul de relatie presupun. Iubirea pentru un baiat are sens doar atunci cand o simti. Daca nu tin la unu` ma gandesc ca n-am nevoie de iubire, dar cand tin la el(oricine) simti, te gandesti ca nu poti trai fara el.
Iubirea are sens totdeauna! Insa, din pacate, noi simtim iubirea pentru celalalt dupa ce il pierdem. Asta e dovada primordiala pentru a`ti arata dragostea pentru celalalt: sa-i dovedesti ca il iubesti chiar daca nu inchide pasta de dinti si aceasta se usuca, chiar daca uita sa cumpere paine, chiar daca nu s`a spalat pe maine inainte de masa. Dragostea te ajuta sa-i explici ca ce face el e gresit.
Dragostea nu are masura. E pretutindeni si eterna! >
Iubirea are sens atunci cand persoana careia ii este impartasita raspunde cu aceeasi masura...indiferent daca este aproape sau departe.
Iubirea are sens cand o traiesti cu adevarat! Nimic nu doare mai tare decat o iubire neimpartasita. cred ca nici un pumnal.
Are sens cand esti cu persoana iubita si te simti bine langa ea. Dar ai mare grija deoarece daca te certi cu persoana iubita sau va despartiti dintr-un motiv mai aiurea. vei spune : abia acum realizez cat de mult o iubesc! Si iti va parea rau, te vei gandi la clipele frumoase cu ea si vei suferi daca o iubesti cu adevarat. Asa ca iubirea are un sens mult mai mare cand esti cu persoana iubita deoarece te simti bine alaturi de ea si simti ca este a ta si ca nu o vei pierde orice ar zice lumea deoarece lumea e rea si vorbeste in plus doar pentru a rani!
Iubirea are sens atunci cind o traesti cu adevarat.esti fericit si ai pe cel drag alaturi!
Iubirea are sens cand o traiesti cu adevarat si chiar atunci cand o pierzi.atunci iti dai seama cu adevarat ca iubesti
Eu cred ca iubirea are sens atunci cind simti ca iubesti cu adevarat si esti iubit cu adevarat.Cea mai frumoasa iubire este atunci cind totul este frumos si traieste cele mai frumoase clipe alaturi de fiinta iubita
exoticbutters întreabă: