Pai daca amandoi se iubesc, de ce sa nu mearga? Nu cont ca ala are relatii in spate sau n-are, sau ca ce a fost, conteaza prezentul si viitorul.
Oare? Oare?
Oare să nu fie și asta o problemă în final la fel ca cea cu vârsta?
Pai nu e la fel ca varsta, daca varstele is cam egale e foarte bine. Din contra, e f bine sa fie unul mai experimentat sa-l invete si pe celalalt.
Poate, dar depinde cum reusesc sa ajunga la un numitor comun in viitor. Ala cu experienta teoretic ar trebui sa stie ce greseli sa evite, iar ala cu fluturasi in cap ar trebui sa se trezeasca un pic la realitate. Ca sa dau un exemplu, e cel mai probabil ca visatorul sa fie si inutil de gelos/lipsit de incredere in partener.
Daa,dar doar dacă persoana mai experimentata e un om serios nu un/o parsiva/parșiv profitor.
De unde ai tras tu concluzia că unul cu experiență și relații în spate, a suferit mult?
Iar unul pur, fără nici o relație în spate, îți spun că indiferent de situație, sigur va dori să experimenteze, oricât at fi el de sensibil, visător și idealist.
Așa că nu știu ce să-ți răspund la întrebare pentru că premisele nu sunt realiste.
Lol! ) Mister Hamurabi, dar de când ai apărut prin răspunsurile mele, cam multe premise și ipoteze mi-ai stricat și dezinstalat din bagaj.
)
Ideea vehiculată era de fapt dacă oamenii ăștia cu mentalitățile astea, total opuse, ar putea rezista ca să-l citez pe spaniol "contra rio/viento y mareea.
Clar că ăla idealist poate experimenta și el și deveni și el lup de preerie, sfâșietor și dornic de singurătate, cu colții scoși, din copilul din balonul de plastic ) dar eu întreb pentru oamenii care nu vor să schimbe relațiile ca pe încălțări
) ci spre exemplu dacă ăștia doi ar sta împreună, ar rezista pe viață.
Asta voiam să subliniez. Unul pur, cu nici o relație în spate, indiferent cât de idealist, visător și sensibil ar fi el, nu va rezista toată viața (TOATĂ viața) fără să afle ce e "în afara cutiei".
Știm și eu și tu ce înseamnă monotonia și ce se întâmplă când se instalează. Și cât de greu se luptă cu ea.
Oamenii nu sunt perfecți. Oricât ai vrea, nu vei putea să-i ofert unui partener absolut TOT ce are el/ea nevoie.
Combină chestia asta, cu monotonia și mai ales cu "pur, cu nici o relație în spate" și vezi ce "ciorbă radioactivă" iese.
Nu-i așa că nu mai e foarte roz și pufos?
Dacă se iubesc da, pot rezista. Cu condiția ca primul sa lase trecutul în spate iar al doilea sa nu devina curios sa vadă cum e sa ai mai multe relații... Dar ca principiu dacă doi oameni se iubesc și se înțeleg pot rezista pentru totdeauna.
Intr-o relație există două variante. 1- Totul este posibil. sau totul este imposibil.
Cu căt afli mai repede unde te incaderezi, cu atăt mai bine.
Poate rezista iubirea intre un partener cu multa experienta si relatii in spate, desigur. Însă de multe ori poate interveni gelozia la mijloc și eventuala concurenta...nu este obligatoriu desigur, dar mereu te consideri cumva pe planul secund, însă exista și posibilitatea sa fie marea ta iubire, chiar dacă ai un număr de relatii in spate. De multe ori iubirea adevarata nu apare din prima și am observat lucrul acesta, pentru ca avem temperamante diferite și la un momentdat apare acea persoana care știe sa te tina aproape, indiferent dacă este prima relație sau nu. Totul tine de carisma, sarm si puterea de convingere ca este o persoana de incredere, loiala, sincera si iubitoare.
Faptul ca la un momentdat poate apărea acest -suprem ideal- este total altceva, însă da este normal sa apară și acea fiinta in esenta sa considerata, perfecta, din toate punctele de vedere și automat se va face placuta imediat și observata, totul tine de cât de mult rezonam unii cu altii si cam asta ar fi de spus in privinta aceasta.
Absolut. Este posibil ca o relație să reziste între un partener cu multă experiență și relații în spate și unul care nu a mai avut nicio relație în trecut. Adevărul este că relațiile sunt construite pe baza încrederii, iubirii și înțelegerii reciproce, și aceste calități nu sunt definite de trecutul unei persoane sau de relațiile anterioare. Fiecare persoană poate avea experiențe diferite și poate învăța din ele și folosi aceste cunoștințe pentru a construi o relație de succes. Atunci când oamenii sunt deschiși și sinceri în relațiile lor și își asumă responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în viața lor, iubirea poate rezista și se poate întări. Prin urmare, este posibil ca o relație să reziste între o persoană cu o experiență vastă și una care nu are nicio experiență anterioară.
Clarrr ar trebui să consulți un psiholog dacă nu te mai atinge nimic, de ce nu ai făcut-o până acum?
Wtf? Ce să mă atingă? ) Pe mine mă atinge tot. Cred că ești un user nou pe aici, că cei cunoscuți, știu deja că pe mine mă atinge tot, la corazon vreau să spun, nu știu ce înțelegi dumneata din asta
)
Și ce să fac până acum? )
Ai draptete sunt abia de câteva zile pe aici prin peisaj, dar am în plan să cuceresc această platformă =>
Www :))) altul cu vise mărețe pe aici. =)))
Vezi că ai de luptă =)))
Eu când am venit am ajuns de la extaz la agonie în doar câteva zile =)))
Am vrut să racolez TPUași și să exercit munci fără diplomă, pe față totul, la vedere și TPUașii s-or împotrivit și s-o aruncat cu roșii în mine. Și ocări. Și am vrut să plec =))) apoi ne-om împrietenit și happy end. Toți vom trăi fericiți până la adânci bătrâneți. =)))
Deci mister, va trebui să depui ceva efort să-mi furi locul, auziși? Eu una nu mai fac nici pe profa perfect, mă refer în viața reală, ca să fiu pe TPU =))) s-o luat până și mama de mine, că ea susține că m-a pierdut pentru TPU =)))
Deci aștept, să văd ce poți. :)
Am mult timp liber deci voi fi online foarte des pe aici
Cine nu mă mai atinge? ) Oricum nu m-a prea atins nimeni nici în trecut
))
Și la ce te referi cu "de ce nu ai făcut-o până acum?" La psiholog am fost, dacă la asta te referi. Ba chiar mai merg încă.
Și paradoxal deși nu mă atinge nimeni fizic, mă ating toate spiritual/sufletește.
)
Deci mă ating multe. Prea multe. )
=]
What?
Mario1996 întreabă: