Depinde de constructia fiecaruia, nu conteaza cifrele, ci aspectul general al siluetei tale.
Cat despre inaltime, hai sictir! Si ce daca e micuta? Nu mi se pare un defect. Scarlett Johansson, Kylie Minogue, Lady Gaga, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, eu... sunt multe exemple de super-femei nu foarte inalte.
M-ai lamurit ce fel de femeie esti, cum te lauzi ca esti "super-femeie nu foarte inalta".
prietene, funda asta am primit-o acum un an si tu acum mi-o contesti?
probabil ti s-a parut putin hazardata enumerarea mea, dar crede-ma ca nu e. fara niciun strop de modestie iti spun ca nu m-am laudat, am prezentat date concrete, palpabile si de cea mai tangibila realitate. am dat click pe poza ta si-ti zic sincer ca sunt din alta liga...
P.S: nu mai cumpara camasi mov!
Exact asta ma gandeam si eu, sa nu mai cumpar camasi mov.
Din care liga esti tu? Din Liga Natiunilor sau din Marea Liga Nationala de Fotbal?
Si cand raspunzi la comentariul cuiva se da pe butonul portocaliu din dreapta "Raspunde" nu pui asa aiurea raspunsul tau, doar ca sa fie tastat acolo.
Daca atat te duce capul, atat faci nu iti pot cere mai mult decat ai tu mintea.
Nu este foarte normal dar nu asta conteaza conteaza ca sufletul tau sa fie bun si eu am o colega care are problema asta dar ei nu ii pasa are prieten si e foarte vesela sper sa nu te deranjeze raspunsul meu dar am fost sincer cred ca asta vroiai, sinceritate, imi pare rau daca te-a deranjat
Pfoai, scuza-ma dar nu e chiar in regula.
Adevarul este ca esti foarte scunda pentru varsta ta si putin cam plinuta
Eu am 15 ani, 43 de kg si 1, 60
Mult sport, o alimentatie sanatoasa, va fi cheia unui corp de invidiat.
Pt. inaltime si greutate nu exista o schema stereotipa, la 16 ani trebuie sa ai 1, 73 m-56 kg, la 18 (...). Daca vrei sa o luam asa, la 18 ani sistemul osos este in stadiul final de dezvoltare. Ce ai spune de 1, 80 m, 70 kg? De inaltime putem sa ne legam putin, poate cativa cm in plus nu ti ar fi stricat, dar greutatea tine foarte mult si de conformatia oaselor, masa musculara. In ceea ce priveste inaltimea, nu ai sanse foarte mari sa mai schimbi ceva. Fa ceva in legatura cu greutatea. Poate 2-3 kg jos.
Bună!
Nu cred ca este chiar bine.eu am 15 ani 47kg si 1. 62 iar doctorul mi-a spus ca este perfect normal.Probabil pe undeva a apărut o hiposecretie sau o hipersecretie.Mai bine ai vizita cabinetul unu doctor.
Bye bye
Thevampirediariesfan întreabă:
superpissy40 întreabă:
vl96cos întreabă:
Mutubal întreabă: