Iti v-oi raspunde la toate intrebarile de aici si le v-oi numerota ca si tine sa vezi la care raspuns raspund.
1. Te saluta pentru ca te respecta si pentru ca vrea sa-l bagi in seama
2.Lui ii pasa de tine si orice rau ti s-ar intampla el ar fi langa tine... fa o incercare
3.Are incredere in tine si te asculta la bine si la greu
4. Vrea sa te alinte in asa fel incat sa-ti dai seama singura ce simte pentru tine
5. Poate ca de asta zice ca "My love" pentru ca crede ca inca nu ti-ai dat seama si vrea sa-ti atraga atentia si asta " " de aceea pune sa ii este rusinesi chiar daca spune asta in gluma tu trebuie sa stii, ca gluma pe jumatate mereu este adevarata
Bafta >:d<
Te place. daca nu te-ar placea nu si-ar pierde timpul stand cu tine de vorba si daca il placi si tu cred ca ar fi cazul sa incepi sa flirtezi si tu cu el sa prinda curaj si sa nu mai puna ''''dupa 'my love'
NU mai traiti pe mess. iesi cu el la un suc si vezi daca chiar face ceva pentru tine... astea sunt doar vorbe. Dragoste se simte nu se scrie!
Eu cred ca te place pentru ca nu ar intra pe tine tot timpul daca nu tear placea si nu tiar prescurta numele "my love" doar asa (ca pune "" dupa poate ca il pune ca sa nu crezi u ca te place si ca de fapt iti zice serios lucru asta) iar daca iti cere sfaturi inseamna ca tine cont de parerea ta asa ca eu zic ca te place
anonim_4396 întreabă: