| Elena1234456 a întrebat:

Credeti ca ma place? Suntem colegi de banca, ne tachinam recirpoc, uneori mai stam imrepuna in pauze.Ne jucam amandoi pe telefoane jocuri si incercam sa ne depasim scorurile. Facem glume la care doar noi radem.Cei din clasa ii mai fac semne de genul >":" si arata spre mine, si el zambeste.Si totusi, am ID-ul lui dar nu vorbim niciodata in afara scolii.Cand i l-am cerut, mi-a spus ceva de genul "dragut pretext ti-ai gasit sa mi-l ceri" ca l-am rugat sa mi-l dea pentru un referat la matematica.
Nu prea este apropiat de alte colege, doar le mai ajuta cu temele. Pe unele le mai scutura scaunele si din astea. Mentionez ca uneori se mai muta cu alti baieti din clasa, dar cel mai mult sta cu mine in banca asa cum ne-a asezat dirigul.
Deci - credeti ca ma place?

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu zic ca te place si cei mai interesant stie ca si tu il placi, asa e?

| Elena1234456 explică (pentru mona):

De ce crezi asta?

| mona a răspuns (pentru Elena1234456):

Vrei sa spui ca nu i adevarat? o sa ti dai seama pe parcurs

| justfreelove a răspuns:

Dragostea este o prietenie sarita de pe fix. Poate acum nu realizeaza, dar tu esti fata pe care o sa o caute in toate fetele.

| Enna90 a răspuns:

Daaaaaaa. este exact ca la mine, numai ca mie nu-mi place de elll, e enervant dar sa revenim, daaa... daca te tachineaza inseamna ca tine la tineee :*:* De mie sa i-a cam tot timpul este foarte enervant dar al tau este mult mai dragutttt, daa vorbeste cu el mai des. SUCCES scumpa! kiss

| AlinBossTM a răspuns:

Sigur te place