| laura97khadijha a întrebat:

Credeti ca ma pot indragosti de o singura persoana pe care o voi iubi toata viata? Chair daca el nu e cu mine, asta simt acum si simt ca asa este bine.
Voi ce credeti?
Cele mai interesante idei fundita

Răspuns Câştigător
| elenac a răspuns:

Te poti indragosti si iubi o persoana toata viata...eu am iubit pe cineva si ne-am despartit dar dupa 2 ani iar ne-am vazut si parca a fost ptr.prima oara, acum suntem iar impreuna si parca cei 2 ani in care am stat departe unul de celalat nu a existat... sper sa ai si tu parte de asa iubire nu-ti pierde speranta poate o sa fie al tau intr-o zi.succes

6 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Nu laughing Logic. Oamenii se schimba, viata inseamna curgere, evolutie... nu mai esti cel/cea care erai ieri. Si oricum, Fat Frumos nu exista, a vandut calul alb si si-a luat bere.

| Zumbalaarebeca a răspuns:

"Iubirea are mai multe componente", dupa cum ne spune Lena Rusti, psihoterapeut. "Ele se ajusteaza in timp, unele se aseaza, altele se intensifica si toate impreuna dau consistenta relatiei. Insa, daca iubirea se bazeaza doar pe pasiune, de exemplu, se poate ajunge la sentimentul ca iubirea a scazut in intensitate la un moment dat, pentru ca pasiunea isi schimba coordonatele pe masura ce partenerii se cunosc mai bine, devin mai familiari unul cu celalalt", declara Rusti.

Fiecare ne dorim sa retraim momentele de inceput ale relatiei de dragoste, chiar daca de cele mai multe ori ne este greu, dar putem "experimenta" alte sentimente, poate mai intense. In dragoste, niciodata nu este la fel, acesta este si farmecul...

In romanul "Dragostea dureaza trei ani", Frederic Beigbeder spunea ca in primul an spui: "daca ma parasesti, ma omor", in al doilea - "daca ma parasesti, o sa sufar, dar o sa imi treaca", iar in al treilea an spui "daca ma parasesti, desfac o sticla de sampanie". deci in concluzie nu poti iubi o persoana toata viata chiar daca ai o relatie cu aceasta dar cu atat mai putin cand nici nu sunteti impreuna.stai fara griji va trece timpul si vei vedea ca pasiunea pentru persoana respectiva va disparea! te-am pupat pa pa

| evilkiss a răspuns:

Da si nu, sau teoretic(da), practic(sa vedem), depinde cat de stransa este legatura dintre voi, cunosc persoane care sunt impreuna de pe la 12 ani, iar acum sunt trecuti peste 40 de ani, deci se poate, dar dupa cum sunt vremurile din ziua de azi pe nimic nu poti fi sigura si din cate inteleg este si o distanta(ochii care nu se vad se uita), dar poti incerca.succes

| LoveStoned a răspuns:

Din punctul meu de vedere daca esti indragostita de cineva, nu te vei desparti niciodata de acea persoana, insa o conditie de baza este ca acea persoana sa-ti impartaseasca sentimentele pentru ca iubirea este un joc in doi. Daca trage unul singur, nu va merge. Spui ca nu e cu tine... vorbeste-i, deschide-te si descoperiti-va. Restul vine de la sine.

| roxy_7432 a răspuns:

Da, cred in dragoste adevarata (dar nu perfecta) atunci cand fiecare isi gaseste perechea potrivita si care i-a fost scrisa, dar nu cred in dragoste fara destine unite, adica fara ca el si cu ea sa fie impreuna.Altfel nu s-ar mai chema dragoste ci doar un ideal neimplinit.
mult succes!

| EdUaRdOo a răspuns:

Noi nu avem de unde sa stim ce fel de persoana e sau esti dar se poate asa ceva.nu ai auzit de cupluri care erau impreuna de la 14-15 ani si care s-au casatorit pe la 25-26.se poate dar asta depinde de voi.sinceritate va trebuie si sa fiti loiali dar daca el nu e cu tine si vei avea ocazia sa fii cu el nu te grabi sa ii sufli in bors.intelege-l,cunoaste-l si vei vedea ce persoana e si dupa aia sa hotarasti. sper ca te-am putut ajuta.