Sa-mi permit sa-ti pun o intrebare?
Hai. dar sa ma ierti apoi!
Cand vezi o fata, sa zicem frumoasa, te-ai gandit cum o sa arate peste 10, 20 de ani? Va fi grasa, 'moartea pe schiuri', sau ca o vedeta holyoodiana la 60 de ani ca una de 20 de ani de la noi?
Daca ai lua-o de nevasta, te-ai gandit vreodata, in cazul in care are suflet deosebit, ca trebuie sa o suporti pana moare sau invers?
Ce materialist? Ea stie ca viata ii este scurta, de cele mai multe ori! profita si ea cat poate! Iarta-le!
Dar poate fi si reversul!
Aproape toate sunt materialiste. E de ajuns sa iti iei un Lamborghini si vei avea orice fata.
Lasa ce spun fetele aici pe site, adevarul se vede in viata de zi cu zi.
Da nu conteaza fizicul man, deci 80% din ce percem e viziual ele vad sufletul, ciudat e ca nu avem vreun simt sa detectam asa ceva, nu conteaza nici banii, fizicul doar sufletul, am suflet de dracusor nu de ingereas si toate ma resping
Lasa-ma ca mor aici nu alta . Prost eu am stat atatia ani sa gasesc o fata calumea in loc sa imprumut ochii unei fete si cu detectoul lor de suflete gaseam mai repede. Stiu pentru alta data.
Majoritatea fetelor din ziua de azi sunt materialiste ), daca arati bine si ai o masina bmw, mercedes, audi se uita dupa tine.
Nu,man toate se uita la suflet si nu gasesc nici o materialista