Exact, este trista realitate cu care ne confruntam, insa aici este marea greseala a baietilor buni, ei ar trebui sa ia atitudine si sa stearga pe jos cu astfel de fata care indraznesc sa isi bata joc de ei
Acelasi parere am si eu despre majoritatea, figuranti, prost crescuti se dau mari smecheri, tupeisti dar in sens negativ, vulgari ce sa mai vai de noi man carate din tara asta daca vezi o portita afara deschisa sincer, ca la noi la nimeni, suntem ultimi din europa la orice capitol
Depinde in egala masura de caracterul celor doi. Nu se poate generaliza un astfel de fenomen care din pacate exista si prolifereaza pe zi ce trece. De asemenea trebuie avut in vedere ca este valabila si viceversa, reversul problemei.
Exista situatii cand orice persoana e luata de proasta daca da dovada de prea multa bunatate. Fie femeie sau barbat.
Exista baieti ataaattt de buni, incat bunatatea lor se transforma in prostie. Sa nu confundam un băiat bun cu un bou, pe care nu il duce mintea la nimic. A fi linistit nu înseamnă ca esti si destept. Poti sa stau ca bivolu'in casa, dar vai ce baiat bun esti tu! Stii de ce am bagat tipii in friendzone? Pentru că nu stiau sa se comporte cu o fata.
Aaa... deoarece baiatul dovedeste asta prin comportamentul lui. Tu daca ai avea o tipa de nota 10, super-misto nu te-ai plimba cu Mercedesul ei? Dar normal ca ea e desteapta si se plimba doar pe ea, sau probabil pe un nesimtit ca mine care ii zice "da-te jos de pe mine"
V3ra întreabă:
denisuca2012 întreabă: