Compromisuri sunt din ambele parti intr-o relatie. Nu este relatie care sa fie perfecta. Nu numai femeia face compromisuri, dar si barbatul. Uneori si barbatul (un barbat normal, nici foarte urat, nici foarte frumos) sta cu o fata mai urata pentru ca stie ca una foarte frumoasa nu se va uita la el. Sau dupa un anumit timp, femeia cu care este el isi pierde din farmec, se mai ingrasa, nu se mai ingrijeste etc. Si barbatii fac compromisuri din punct de vedere fizic.
Cat despre femei, nu nu fac compromisuri cand stau cu barbati. Femeile sunt programate genetic sa vada barbatii atractivi (din punct de vedere fizic). Unora le plac bratele puternice, altora le plac barbatii cu ochi albastri, altora le plac barbati cu un fund bombat etc etc. Dar femeile cand sunt cu un barbat sunt atrase si ele fizic de barbatul respectiv. Pentru ca putine pot face sex cu un barbat care nu le atrage fizic.
Tocmai asta spun, ca si femeile sunt atrase de fizicul unui barbat si ca barbatii pentru femei par frumosi. Daca nu sunt atrase fizic putine pot face sex cu el. De aici vine si "friendzone". Cand o fata se intelege foarte bine cu un baiat, dar nu este atrasa fizic de el.
Atractia fizica nu conteaza in general atat de mult pentru o femeie cat conteaza pentru un barbat, dar conteaza.
"Atractia fizica nu conteaza in general atat de mult pentru o femeie cat conteaza pentru un barbat, dar conteaza." si totusi nu prea vezi femei foarte frumoase cu barbati urati sau medii
Ba da, gasesti. La fel cum gasesti si barbati frumosi cu femei urate.
Stii ca vorbeam noi de "sensibili"? cat de tampita poarte fi o persoana sa imi dea ignore dupa un simplu comentariu? ce patetic
Se pare ca tu nu prinzi spiritul de gluma si tot tu te trezesti la ignore. Buna asta.
Nu este adevarat. Cand ma refer la caracter, ma refer la un baiat muncitor, destept, care stie ce vrea si ce sa faca cu viata lui si care nu fuge de munca.
Era o fata aici pe TPU care spunea ca isi intretine prietenul pentru ca el nu isi pastra niciun job. Si el statea constant pe banii ei. Sau alta tipa care facea videochat si prietenul tot asa, statea pe banii ei. Ce suflet de aur poate avea un trantor?
Unele se mai uita la fizic, altele vor doar banii si tot ceea ce tine de ''simtul material'', iar unele chiar daca sunt frumoase, se indragostesc de baieti mai urati decat ele, pentru ele nu conteaza fizicul(ele chiar merita RESPECT).
Exista si femei care fac asta, corect. Dar ele nu reprezinta majoritatea!
Si la fel de bine exista barbati care stau cu femei pentru bani, pentru copil, din obisnuinta sau din lene. Si nici ei nu reprezinta majoritatea!
Ele in general nu se uita atat la fizic precum noi si barbatii frumosi sunt mai putin inteligenti decat femeile frumoase. Asa cred.
Să şti ca nu-s aşa multe femeile care stau cu un băiat doar pentru bani, curvele le excludem.
Eu sunt fata.O sa fac 24 de ani in curand.Atunci cand ma uit la un tip nu ma uit la portofel sau cat de frumos e.Totusi am unele pretentii.In primul rand sa fie barbat, sa nu stea dupa fusta lu ma-sa, sa nu fuga de responsabilitati ca oricum daca fuge il prind eu din urma si ii rup gatul, sa fie gentleman adica daca vede vreo fata batuta in strada, vreun copil sau vreun batran sa intervina si in ultimul rand daca eu tot nu ma uit la aspectul lui fizic nici el sa nu se uite la aspectul meu fizic in special cand o sa imbatranesc.Nu sunt eu o mare frumusete, dar nici urata nu sunt.In fine, eu ma concentrez mai mult pe calitati. Vreau sa aiba calitatile specifice unui barbat.
Muschi? Sala? Glumesc, oricum ai respectul meu pentru ceea ce ai zis!
"oricum daca fuge il prind eu din urma si ii rup gatul," ce imi place cand o fata face pe Superman
Se pare ca nu prinzi spiritul de gluma, Endoryus.Dar hai, c_oaie ca fac si eu un spirit de gluma si te trec la ignor.
Thanks,man!
Endoryus a spus" cat de retardata poate fi o persoana sa dea cuiva ignore dupa un comentariu ".
Your turn bitc h!
Eu nu consider neaparat ca sexul feminin e mai frumos decat cel masculin..asta o sunt barbatii...la fel de usor pot spune si femeile ca dexul masculin e mai frumos.
Nu stiu daca fac compromisuri neaparat..foarte putine stau doar pentru bani..de obicei alea cauta si frumusete si bogatie..chiar daca in cap e un mare vid. Dar exact acelasi lucru e si in cazul barbatilor..doar ca la ei nu se face atat tam tam.
Exista fete frumoase stau cu baieti mai urati decat ele, la fel cum exista si opusul. Baieti frumosi cu fete urate. Aceste persoane stau cu aceia mai putin frumosi pentru ca sunt mai 'de treaba', mai iubitori, calzi, intelegatori, fideli etc. exista si exceptii...bineinteles.
Aoleu. scuze pentru greselile alea. am mancat si cuvinte. scuze..dorm pe mine..ai inteles tu
Ce ai cu poza mea?
Am avut o zi grea, acum ma indrept spre casa si voiam sa vad ce a mai intrebat lumea pe aici.
Ce legatura are imaginea cu starea mea din prezent?
Urasti ipocrizia, dar la randul tau esti ipocrit. Daca ai avut experiente nasoale nu inseamna ca majoritatea femeilor cauta doar barbati cu bani. Sa fim seriosi, priveste putin in jurul tau, cati barbati cu avere cunosti? Si cati normali, sau chiar saraci? Vrei sa imi spui ca doar cei cu bani au femei langa ei? Majoritatea oamenilor pe care eu ii cunosc sunt de conditie medie, nu mor de foame, dar nici nu ii dau afara din casa. Ei bine, in mare parte au relatii ok. Exista si femei materialiste, dar e o tampenie sa spui ca majoritatea sunt asa...Le-ai incercat tu pe majoritatea si ai vazut ca sunt la fel?
Buna,
Eu sincer ca oricine trebuie sa faca un compromis cu sine pentru a ajunge la intelegere si comunicare(:
Https://www.youtube.com/watch?v=WwOlhnWNxnk
ca asta am vazut atatea video care demonstreaza ca femeile iubesc only money
E drept, poate iubesc ele banii, dar sa nu uitam ca femeile sunt oameni, si noi la randul nostru avem nevoie de bani. Ele ''castiga'' mai bine, au noroc in asa ceva. Dar sa nu le bagam pe toate in acelasi butoi, nu sunt toate la fel... Poate ca fiecare vrea in felul ei un rasfat.
sylver69 întreabă: