| RAY a întrebat:

Credeti ca majoritatea femeiilor fac un compromis cand stau cu genul masculin?

ma refer la faptul ca genul masculin nu este asa frumos ca cel feminim, asa ca multe femeii stau cu barbati mai urati pentru copii, banii lor, obisnuinta si nu e nici o iubire?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Compromisuri sunt din ambele parti intr-o relatie. Nu este relatie care sa fie perfecta. Nu numai femeia face compromisuri, dar si barbatul. Uneori si barbatul (un barbat normal, nici foarte urat, nici foarte frumos) sta cu o fata mai urata pentru ca stie ca una foarte frumoasa nu se va uita la el. Sau dupa un anumit timp, femeia cu care este el isi pierde din farmec, se mai ingrasa, nu se mai ingrijeste etc. Si barbatii fac compromisuri din punct de vedere fizic.
Cat despre femei, nu nu fac compromisuri cand stau cu barbati. Femeile sunt programate genetic sa vada barbatii atractivi (din punct de vedere fizic). Unora le plac bratele puternice, altora le plac barbatii cu ochi albastri, altora le plac barbati cu un fund bombat laughing etc etc. Dar femeile cand sunt cu un barbat sunt atrase si ele fizic de barbatul respectiv. Pentru ca putine pot face sex cu un barbat care nu le atrage fizic.

| RAY explică (pentru OoBunnyoO):

Pentru ca putine pot face sex cu un barbat care nu le atrage fizic.
crezi asta? cum se simt ele atrase daca ala e urat?

| OoBunnyoO a răspuns (pentru RAY):

Tocmai asta spun, ca si femeile sunt atrase de fizicul unui barbat si ca barbatii pentru femei par frumosi. Daca nu sunt atrase fizic putine pot face sex cu el. De aici vine si "friendzone". Cand o fata se intelege foarte bine cu un baiat, dar nu este atrasa fizic de el.
Atractia fizica nu conteaza in general atat de mult pentru o femeie cat conteaza pentru un barbat, dar conteaza.

Desi el are un suflet de aur ea nu e atrasa fizic de el asa e ai dreptate, dar fetele urate ca exista asa ceva ce fac ele?

Tu esti unicata sti sa explici rational totul

| anonim_4396 a răspuns (pentru OoBunnyoO):

"Atractia fizica nu conteaza in general atat de mult pentru o femeie cat conteaza pentru un barbat, dar conteaza." si totusi nu prea vezi femei foarte frumoase cu barbati urati sau medii

Isi cumpara pisici. laughing
Banuiesc ca stau cu barbati urati sau isi fac operatii estetice. big grin

Mersi. happy

Nu conteaza in general dar ai sanse mari de a intra in freindzone, pana la urma daca ar fi sa faci tu un clasamanet dintre banii, fizic, carcater pe care ai pune pe primele 2 locurii

| OoBunnyoO a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da, gasesti. La fel cum gasesti si barbati frumosi cu femei urate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Stii ca vorbeam noi de "sensibili"? cat de tampita poarte fi o persoana sa imi dea ignore dupa un simplu comentariu? rolling on the floor ce patetic

Caracterul si fizicul. Daca are caracterul potrivit, banii vin mai tarziu. big grin laughing

| OoBunnyoO a răspuns (pentru anonim_4396):

Se pare ca tu nu prinzi spiritul de gluma si tot tu te trezesti la ignore. laughing Buna asta.

Asta e parera ta, desigur alta fata poate spune
toata viata am nimerit numa sarantoci frumosi cu suflet de aur m-am saturat vreau sa ma simt femeie

Nu este adevarat. Cand ma refer la caracter, ma refer la un baiat muncitor, destept, care stie ce vrea si ce sa faca cu viata lui si care nu fuge de munca.
Era o fata aici pe TPU care spunea ca isi intretine prietenul pentru ca el nu isi pastra niciun job. Si el statea constant pe banii ei. Sau alta tipa care facea videochat si prietenul tot asa, statea pe banii ei. Ce suflet de aur poate avea un trantor? laughing

O cunoastem impreuna pe fata aia, ai dreptate

56 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Unele se mai uita la fizic, altele vor doar banii si tot ceea ce tine de ''simtul material'', iar unele chiar daca sunt frumoase, se indragostesc de baieti mai urati decat ele, pentru ele nu conteaza fizicul(ele chiar merita RESPECT).

| Oana92 a răspuns:

Exista si femei care fac asta, corect. Dar ele nu reprezinta majoritatea!
Si la fel de bine exista barbati care stau cu femei pentru bani, pentru copil, din obisnuinta sau din lene. Si nici ei nu reprezinta majoritatea!

| RAY explică (pentru Oana92):

Cam da oana majoritatea femeiilor prefera un barbat cu banii ca asigura un viitor

| Lawliet14 a răspuns:

Ele in general nu se uita atat la fizic precum noi si barbatii frumosi sunt mai putin inteligenti decat femeile frumoase. Asa cred.

| RAY explică (pentru Lawliet14):

Dar cand astia au vazut rezultatele ce crezi si ele puneau accent pe fizic ca si barbati

| Suck a răspuns:

Să şti ca nu-s aşa multe femeile care stau cu un băiat doar pentru bani, curvele le excludem.

| alexandrualind a răspuns:

Arata mai frumos masculin pentru mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt fata.O sa fac 24 de ani in curand.Atunci cand ma uit la un tip nu ma uit la portofel sau cat de frumos e.Totusi am unele pretentii.In primul rand sa fie barbat, sa nu stea dupa fusta lu ma-sa, sa nu fuga de responsabilitati ca oricum daca fuge il prind eu din urma si ii rup gatul, sa fie gentleman adica daca vede vreo fata batuta in strada, vreun copil sau vreun batran sa intervina si in ultimul rand daca eu tot nu ma uit la aspectul lui fizic nici el sa nu se uite la aspectul meu fizic in special cand o sa imbatranesc.Nu sunt eu o mare frumusete, dar nici urata nu sunt.In fine, eu ma concentrez mai mult pe calitati. Vreau sa aiba calitatile specifice unui barbat.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Muschi? Sala? Glumesc, oricum ai respectul meu pentru ceea ce ai zis!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

"oricum daca fuge il prind eu din urma si ii rup gatul," ce imi place cand o fata face pe Superman laughing

Se pare ca nu prinzi spiritul de gluma, Endoryus.Dar hai, c_oaie ca fac si eu un spirit de gluma si te trec la ignor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Thanks,man!winking

Endoryus a spus" cat de retardata poate fi o persoana sa dea cuiva ignore dupa un comentariu rolling on the floor ".

Your turn bitc h!

| Crux a răspuns:

Eu nu consider neaparat ca sexul feminin e mai frumos decat cel masculin..asta o sunt barbatii...la fel de usor pot spune si femeile ca dexul masculin e mai frumos.
Nu stiu daca fac compromisuri neaparat..foarte putine stau doar pentru bani..de obicei alea cauta si frumusete si bogatie..chiar daca in cap e un mare vid. Dar exact acelasi lucru e si in cazul barbatilor..doar ca la ei nu se face atat tam tam.
Exista fete frumoase stau cu baieti mai urati decat ele, la fel cum exista si opusul. Baieti frumosi cu fete urate. Aceste persoane stau cu aceia mai putin frumosi pentru ca sunt mai 'de treaba', mai iubitori, calzi, intelegatori, fideli etc. exista si exceptii...bineinteles.

| RAY explică (pentru Crux):

Compromis exact ce am spus si eu

| Crux a răspuns:

Aoleu. scuze pentru greselile alea. am mancat si cuvinte. scuze..dorm pe mine..ai inteles tu

Dupa poza imi imaginez cum te simti

| Crux a răspuns:

Ce ai cu poza mea?laughing
Am avut o zi grea, acum ma indrept spre casa si voiam sa vad ce a mai intrebat lumea pe aici.
Ce legatura are imaginea cu starea mea din prezent?

Glumeam nimic, ai venit de la razboi nu?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Te-am mai vazut pe aici, nu prea agreezi fetele, nu-i asa?rolling on the floor

| RAY explică (pentru Drimmero):

De ce spui asta? ma jignesti man ma faci sa lacrimez, sincer n-am nimic cu nimeni, urasc doar ipocrizia atat

Stai linistit, glumeam doar, n-am de unde sa stiu eu ce simti tu fata de x si de y, inca o data, stai linistit!

Man am simtul umorului sunt barbat, nu simt nimic fata de nici o fata, doar fata de mama mea si de soramea si de amicele mele atat, ce simt pentru majoritatea fetelor din Romania daca as face un album ar fi ilegal in Romania

Ilegal in lume, ce ilegal in Romaniarolling on the floor. Pai ce simpatie sa simti de exemplu catre o straina, din cate fete sunt prin lumea asta, daca nu ajungi sa le cunosti... ce sa simti pentru ele? Praful de pe toba

| Oana92 a răspuns (pentru RAY):

Urasti ipocrizia, dar la randul tau esti ipocrit. Daca ai avut experiente nasoale nu inseamna ca majoritatea femeilor cauta doar barbati cu bani. Sa fim seriosi, priveste putin in jurul tau, cati barbati cu avere cunosti? Si cati normali, sau chiar saraci? Vrei sa imi spui ca doar cei cu bani au femei langa ei? Majoritatea oamenilor pe care eu ii cunosc sunt de conditie medie, nu mor de foame, dar nici nu ii dau afara din casa. Ei bine, in mare parte au relatii ok. Exista si femei materialiste, dar e o tampenie sa spui ca majoritatea sunt asa...Le-ai incercat tu pe majoritatea si ai vazut ca sunt la fel?

| Drimmero a răspuns (pentru Oana92):

Probabil are un fix pe voi, poate ca n-a gasit el fata pe sufletul lui, dar nu e ok sa judeci dintr-o data si sa bagi totul in aceeasi oala.

Ilegal in univers si in multiunivers

Nu am spus ca stau doar pentru banii, hai sasi dau un exemplu o fata urata sta cu unu urat pentru ca unu frumos nu sta cu ea, asta nu e un compromis? uite alt exemplu cei doi se cunosc se plac fac un copil pentru acel copil ea continua relatia

Eu am vrut discutia in fiolozofie despre mintea umana nu discriminare, rasism etc si de compromise care le facem ca oamenii

Asa parere nasoala ai despre ele de ajungi sa fii cenzurat pentru asta?

Glumeam ma

Cum spuneai si tu :''sunt barbat si am simtul umorului'', asta se aplica si la mine, am prins gluma si facut si eu alta, daca intelegi

Ok,man,nu urasc femeiile, o femeie m-a facut pana la urma nu?

Corect si aici, barbatii fara femei nu pot trai si nici invers!

| Crux a răspuns:

Nuu.urmeaza sa merg la razboi.

| MrCronos a răspuns:

Buna,
Eu sincer ca oricine trebuie sa faca un compromis cu sine pentru a ajunge la intelegere si comunicare(:

| Drimmero a răspuns (pentru MrCronos):

Corect, sa lase fiecare de la el, asa-i omeneste!

Https://www.youtube.com/watch?v=WwOlhnWNxnk

ca asta am vazut atatea video care demonstreaza ca femeile iubesc only money

E drept, poate iubesc ele banii, dar sa nu uitam ca femeile sunt oameni, si noi la randul nostru avem nevoie de bani. Ele ''castiga'' mai bine, au noroc in asa ceva. Dar sa nu le bagam pe toate in acelasi butoi, nu sunt toate la fel... Poate ca fiecare vrea in felul ei un rasfat.