Compromisuri sunt din ambele parti intr-o relatie. Nu este relatie care sa fie perfecta. Nu numai femeia face compromisuri, dar si barbatul. Uneori si barbatul (un barbat normal, nici foarte urat, nici foarte frumos) sta cu o fata mai urata pentru ca stie ca una foarte frumoasa nu se va uita la el. Sau dupa un anumit timp, femeia cu care este el isi pierde din farmec, se mai ingrasa, nu se mai ingrijeste etc. Si barbatii fac compromisuri din punct de vedere fizic.
Cat despre femei, nu nu fac compromisuri cand stau cu barbati. Femeile sunt programate genetic sa vada barbatii atractivi (din punct de vedere fizic). Unora le plac bratele puternice, altora le plac barbatii cu ochi albastri, altora le plac barbati cu un fund bombat etc etc. Dar femeile cand sunt cu un barbat sunt atrase si ele fizic de barbatul respectiv. Pentru ca putine pot face sex cu un barbat care nu le atrage fizic.
Tocmai asta spun, ca si femeile sunt atrase de fizicul unui barbat si ca barbatii pentru femei par frumosi. Daca nu sunt atrase fizic putine pot face sex cu el. De aici vine si "friendzone". Cand o fata se intelege foarte bine cu un baiat, dar nu este atrasa fizic de el.
Atractia fizica nu conteaza in general atat de mult pentru o femeie cat conteaza pentru un barbat, dar conteaza.
Ele in general nu se uita atat la fizic precum noi si barbatii frumosi sunt mai putin inteligenti decat femeile frumoase. Asa cred.
"oricum daca fuge il prind eu din urma si ii rup gatul," ce imi place cand o fata face pe Superman
"Atractia fizica nu conteaza in general atat de mult pentru o femeie cat conteaza pentru un barbat, dar conteaza." si totusi nu prea vezi femei foarte frumoase cu barbati urati sau medii
Se pare ca nu prinzi spiritul de gluma, Endoryus.Dar hai, c_oaie ca fac si eu un spirit de gluma si te trec la ignor.
Ba da, gasesti. La fel cum gasesti si barbati frumosi cu femei urate.
Stii ca vorbeam noi de "sensibili"? cat de tampita poarte fi o persoana sa imi dea ignore dupa un simplu comentariu? ce patetic
Se pare ca tu nu prinzi spiritul de gluma si tot tu te trezesti la ignore. Buna asta.
Nu este adevarat. Cand ma refer la caracter, ma refer la un baiat muncitor, destept, care stie ce vrea si ce sa faca cu viata lui si care nu fuge de munca.
Era o fata aici pe TPU care spunea ca isi intretine prietenul pentru ca el nu isi pastra niciun job. Si el statea constant pe banii ei. Sau alta tipa care facea videochat si prietenul tot asa, statea pe banii ei. Ce suflet de aur poate avea un trantor?
Endoryus a spus" cat de retardata poate fi o persoana sa dea cuiva ignore dupa un comentariu ".
sylver69 întreabă: