| tonyc7 a întrebat:

Credeti ca majoritatea femeilor maritate accepta sa faca sex oral sotilor lor fara niciun fel de problema? Sau sexul oral este practicat doar de o comunitate foarte restransa de femei, adica cele foarte indraznete si lipsite de inhibitii?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poate că unele da. Dar nu se poate vorbi de o majoritate.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu exista vreo "comunitate" de femei care practica oralul.
Nu fac adunari si intalniri sa schimbe impresii si tehnici!

Exista brbati care nu accepta asta de la femeia lor. Deci... sunt oameni si oameni cu preferinte diverse.

| Miruna333 a răspuns:

Nu e vorba de maritate sau nemaritate. Nu e vorba de indrazneala sau alte lucruri, e normal asta. Nu e ca si cand se pune o femeie in genunchi si tu ramai socat ca vrea sa treaca la treaba.
Majoritatea femeilor fac, dar mai sunt si exceptii. Ca si la barbati, doamne fereste laughing

| D7Alina777 a răspuns:

Femeile fac acest lucru doar dacă primesc ceva în schimb, bărbații fac acest lucru din pură plăcere, așa spun statisticile. Cred că nu e vorba de majoritatea, în nici un caz. Numărul de femei care practica nu este cunoscut.

| tonyc7 explică (pentru D7Alina777):

Ma refer la femeile casatorite, serioase, nu la curve. O femeie casatorita nu asteapta sa primeasca nimic in schimb.

| D7Alina777 a răspuns (pentru tonyc7):

La cele căsătorite mă refer și eu. Dacă nu primesc ceva în schimb sau dacă nu se aleg cu ceva nu o o fac. Crezi că bărbații s-ar căsătorii dacă femeia nu ar accepta nici măcar să se dezbrace în fața lor? Totul este pe interes din păcate. Iubirea este pe condiții. Între mamă și copil este necondiționată doar.

| Ibrahim56 a răspuns:

Femeia care nu o suge.să nu aibe pretenția să primească limbi