Nu neaparat, insa masturbarea poate aduce efecte negative, creierul incepe sa se obisnuiasca cu aceasta satisfactie, astfel devii dependent. Mai intervine o problema, poti deveni o persoana foarte retrasa, o sa iti fie foarte greu sa socialiezi, pur si simplu devii timid. Incearca sa te aduni, sa fii tupeist si sa incerci sa iti faci o prietena(daca nu ai deja). Nb.
Nu. Deci, stai linistit. Dar ai grija la excese: poti ajunge la ejaculare precoce.
Nu lol Mai ales pentru un baiat e ce a normal, atata timp cand nu e o dependenta.eu sunt fata, sunt clasa a cincea si stiu baieti de varsta mea care o fac. Succes!
Nu este o problema masturbarea. E singurul contact sexual 100% sigur ca nu iei vreo boala. Exista riscul ca masturbarea in exces sa duca la ejaculare precoce
Masturbandu`te in lipsa de fete,nu e o problema,problema e ca nu ai fete. daca ai si fete si tot te mastrubezi,e ok, inseamna ca iti place ce faci cu respectiva.dar daca nu vrei fete si vrei doar sa te masturbezi, inseamna ca nu esti satisfacut si preferi sa te masturbezi. Parerea mea.
Heather2001...ce multe stii tu la 11 ani)la toate ai raspuns ma gandesc ca ai experienta
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: