Nu conteaza cum arati conteaza si cum esti si inseamna ca felul in care te comporiti cumvorbesti caracterul tau il face sa te placa si sa se simta bine cu tine. Eu zic sa incerci sa fi cu el. Am vazut multe persoane ca aceasta cand o fata si un baiat se intelegeau foarte bine isi spuneau multe chesti etc. dar nu erau impreuna si aveau relatii cu alte persoane pana si-au dat seama cat de mult tin unul la altul. Nu o sa il pierzi. Fi optimista. Cred ca mai mult il pierzi daca ii dai un raspuns negativ acum.
Nu prea conteaza cu cine a fost inainte si cum arata alea, daca va intelegeti foarte bine inseamna ca, cu timpul sa atasat de tine si nu conteaza daca nu esti pe "tiparul" lui. Dar si eu am incercat odata cu cea mai buna prietena. relatia a mers 3 saptamani si dupa aia un timp mai vorbeam foarte rar pe mes dar numa conversatii de genul "-ce faci? -bine, tu? -si eu bine". doar atat. de atunci nici nu mai vorbim si mi-a fost cea mai buna prietena. Eu nu prea cred ca are rost dar e alegerea ta. Oricum nu o sa mai fie cum a fost pentru ca el o sa te mai intrebe si pana la urma o sa va indepartati pentru ca tu o sa incerci sa il eviti daca insista prea mult.
Daca tu al placi si el simte acelasi lucru... spune-i sa iesiti undeva...stai fata in fata si fi sincera. pooate merge.
Succes!
Problema e ca am mai fost pe punctul de a fi impreuna de vreo3 ori, dar mereu a intervenit altu/ alta in vietile noastre. de atras ma atrage, dar nujt, cunoscandu'l atat de bine, mi'e si tarsha sa ma sarut cu el, de exemplu... nu stiu cum sa ma port cu el daca decid sa fiu cu el
.
Parerea mea e k o sa mearga.Sunteti prieteni buni si asta inseamna k va cunoasteti defectele, ce va place sa faceti ce nu.dar problema e ca nu se stie cat timp o sa fiti impreuna si dupa sa nu mai ramaneti nici amici.chestia asta trebuie sa o vb pana sa incepeti relatia.