| alexa19 a întrebat:

Credeti ca merge o relatie intre o fata de 19 ani si un baiat de 15 ani? avand in vedere ca amandoi se plac si se iubesc?
Fara raspunsuri in bataie de joc, va roghappy

Răspuns Câştigător
| sf_3256 a răspuns:

Daca voi doi va iubiti cu adevarat si nu ascultati ce spune lumea rea ar merge foarte bine relatia nu asculta de nimeni asculati doar inima! bafta :X :*!

12 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

Dragostea este cea mai importanta love struck varstra nu conteaza love strucklove struck... eu cred ca va merge aceasta relatie happy

| DNSK a răspuns:

Buh daca u ai nervi cu un copil.in mod normal toate trageti la unu mai de doamne ajuta, mai "copt" sa zic asa! la 15 ani esti copil.vezi sa si tina piept cerintelor tale!

| DeeaMarry a răspuns:

Doar daca va iubiti foarte mult, deoarece veti intampina destule probeleme. Dupa parerea mea, sunt sanse destul de mici ca relatia voastra sa mearga.

| Barbaraaa a răspuns:

Da ar merge daca chiar se iubesc si tin piept lumii, sigur vor aparea multe barfe " ui si la aia ca sta cu unu mai mic ca ea.etc"

| ateu123 a răspuns:

Cata seriozitate are un baiat de 15 ani sau maturizare, eu din cate am observat fetele prefera baietii mai mari ca ele 1 pentru ca le pot intretine financiar 2 pentru ca barbatul se maturiziaza de la 20 de ani in sus, 3 pentru ca baietii pe la 30 de ani stiu ce vor de la viata si poti intemeia o familie, daca cele 2 persoane se iubesc nu-i nimic rau dar pentru pustani de 15 ani aia vor doar sex si cam atat

| Catalin150396 a răspuns:

Sigur ca merge... fundita?

| Giulia97Anna a răspuns:

Nu conteaza varsta, ci dragostea

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Normal baiatul ar trebui sa fie mai mare dar oricum eu zic ca merge succes!

| DNSK a răspuns (pentru DanceWithTheLittleGirl):

Nu-i o regula asta! voi va maturizati mai repede k noi si aveti tendinta sa stati cu cineva cu care sunteti pe aceeasi lungime de unda! nu stiu ce varsta ai, daca ai de ex 17 rare cazurile cand stai cu unu mai mic k tine sau de acceasi varsta! mereu cauti ceva mai mare, sa nu fie chiar copil copil, nici nervii tai nu's pe garduri! dar totusi nu exista o regula! poate acel copil de care vb e mai matur k unu la 40 de ani! depinde de tartacuta fiecaruia

| lacrimanegru a răspuns:

Binenteles

| BlueAlways a răspuns:

Dragostea e fara varstawinking