Nu cred ca merita pentru ca s-ar putea sa fi parasita si a doua oara din acelasi motiv
E vorba de ceea ce simti tu, nu de ceea ce e bine.
deci intrebarea e: Vrei sa o faci?
e vorba de impacare, nu?
asta inseamna ca ai mai fost cu el. deci inseamna ca il cunosti cat de cat
daca ai ajuns si sa iti pui intrebarea "oare merita?" inseamna ca totusi mai ti putin la el
il cunosti. cat de cat (presupun)
si oricum. nu te casatoresti cu el, oricand te poti desparti...
dar nu stiu. dc vrea el sa se intoarca?
asta e destul de important...
1. pentru ca si-a dat seama ca de fapt chiar te iubeste. sau...
2. aia la lasat si pana isi gaseste alta fata esti buna si tu.
incearca sa iti raspunzi si tu
dar in orice caz. daca esti genul ala de persoana mai. sentimentala. sensibila. nu o face. o sa te raneasca din nou.
daca nu. incercarea moarte nu are
poate chiar ii pare rau si daca e adevarat atunci de data asta o sa te pretuiasca mult mai mult ca ii acorci inca o sansa
oricum,
inseala-ma odata... prostul de tine,
inseala-ma de 2ori. proasta de mine
sunt multe argumente pro si contra oricum. la sfarsit. tu alegi ce vrei sa faci
Te-a înşelat =nu ţinea suficient de mult la tine cât să treacă peste tentaţie, indiferent de ce natură era.
Nu, nu merită, eu consider o înjosire să treci peste faptul că te-a înşelat. Înjosire în special faţă de tine, de eul tău.
Vai vai ce rai sunteti...
il judecati dar uitati sa puneti in calcul ca e si el om
om, adica mai greseste si el
si cum se spune. din greseli invetzi
nu spun ca e bine, dar nu cunosc deloc detaliile si pot doar sa ma iau de comentariile voastre
Bătaia, înşelatul sau vorbele urâte sunt semne că sentimentele nu mai sunt aceleaşi. Să îl ierte pentru ce? La relaţia care a fost înainte nu se va mai ajunge niciodată, persoana înşelată o să fie mereu suspicioasă, nu mai are încredere în partener, partenerul se simte sufocat, etc.
Odata ce ti se ofera o a2a sansa esti mult mai grijuliu si mai atent
si crede-ma nu are cum sa nu observe partenerul asta.
adica mno. eu vbsk de dragoste adevarata
esti destul de pesimist totusi
Cred că sunt puţin şocată de ceea ce tocmai ai spus. Te referi la dragostea adevărată? Când există dragoste adevărată, nu te înşeală punct.
Uiti. toti suntem oameni si gresim.
oricand poti sa te lasi dus de val si doar pentru ca relatia ta merge momentan prost sa te duci cu "noua venita" pentru ca te atrage...
sa treaca timpul. si sa iti dai seama ce prostie ai facut
cel putin eu asta cred.
Nu! nu te umilii! sunt alte mii de fete/baieti in lume. daca a facut-o odata o poate face de mii de ori.
Niciodata.
Din moment ce te-a inselat, te-a inlocuit si te-a parasit, clar nu avea nevoie de tine. De ce ar avea acum?
Aici nu e vorba de demnitate si orgoliu, ci pur si simplu de tine! Cum sa te impaci cu cineva care nu a dat 2 bani pe tine? Pentru el/ea ai fost un nimic.
Cand iubesti cu adevarat nu o sa lasi niciodata o persoana pentru altcineva. Bineinteles, ai inselat pentru ca nu ti-a pasat si nu ai avut sentimente. Ti-ai batut joc mai pe scurt.
Take care.
Depinde si de motivul pentru care te-a lasat, incearca sa vb cu el/ea, si iti vei da seama singur/a daca da sau daca nu
Doar daca crezi ca persoana merita din nou atentia ta si ca nu te va mai parasi si a doua oara. Trebuie sa raspecte sansa pe care eu mai dai si sa ii para macar rau de ce a facut.