Da, am trecut. s-au mai intors, dar nu au mai fost la fel de puternice, iar in timp au trecut...prima dragoste mereu ne marcheaza...vei trece peste.totul tine de tine, sa te indepartezi de el, sa incerci sa te gandesti la altcnc... pupic
Da. Sentimentele se pot intoarce. Uneori pot fi inselatoare (pentru scurta durata) sau chiar diferite.
Eu am incercat. Sentimentele s-au intors, dar umbrite de resentimente si de suferinta, asa ca relatia a fost un fel de ciorba incalzita care a murit incet.
Da .am patit si eu ceva d genu... dar sentimentele mele au trecut o data cu trecerea tympului."ce nu te omoara te intareste"
DA acele sentimente vor ramane in inima ta precum si momentele frumoase. Dupa ce m-am despartit de prima mea iubire am mai avut 2 prieteni dar tot timpul m-a gandit la el si acum sunt din nou cu el si sunt foarte fericita! El a fost primul si va fi ultimul pentru ca mi-am dat seama de cat de puternice sunt sentimentele intre noi.Acum depinde de persoana.Fiecare om se cunoaste pe el insusi cel mai bine si numai tu stii ce e in sufletul tau.''Nu intotdeauna trebuie sa intoarcem foaia, uneori trebuie sa o rupem!''
Asa e prima dragoste marcheaza intr un fel sau altul si toti trecem prin asta depinde de fiecare, eu cam greu am lasat in urma prima dragoste si nu pot zice ca relatii am tot avut dar tinzi sa compari tot timpul cu cel pe care l ai iubit sau inca il iubesti, mie mi a trebuit 7 ani sa pot iubii din nou, dar nicio dragoste nu seamana cu alta...
Prima dragoste nu se uita niciodata... poate sentimentul dispare dar...de uitat nu ai sa uiti asta niciodata
In iubire si-n razboi totul e permis si totul e posibil...prima dragoste nu se uita niciodata pentru ca e prima! Sunt primii fiori, primele vise inocente de iubire cand prindem aripi si credem ca putem recladi lumea...nu te dezamagi! Amintirea primei iubiri ramane vie in suflet mereu si comparam toate celelalte iubiri cu prima, cu cat trece timpul cu atat ea, ramane in urma, suava amintire...totul trece:durerea, tristetea si fericirea. Din pacate fericirea este cea care trece prima si cel mai repede.Va trece si iubirea atunci cand vei gasi alta, mai puternica, mai frumoasa cu care sa o inlocuiesti...se spune ca cea mai mare binecuvantare a omenirii este uitarea. Daca omul n-ar putea uita ar muri prea repede din cauza suferintei omniprezente... timpul le rezolva pe toate...atunci cand vrea el, nu cand i-o cerem noi!
Eu am avut o relatie de una an jumate si pot spune ca a fost prima mea iubire.Ma chinui de jumatate de an sa-l uit pe cel care m-a inselat, m-a umilit, m-a jignit, etc.Si cu toate astea il iubesc.Acum am langa bine un baiat pentru care eu sunt prima iubire.Sa vedeti cum se intoarce roata.Si acum eu sunt cea care nu-l iubesc, dar il respect enorm, sper cu timpul sa ajung sa-l iubesc.Asa e viata.Prima iubire nu se uita niciodata
Anonim007X întreabă:
cuore întreabă: