Nu poate fi uitata ci doar inlocuita de o dragoste si mai mare.Sau doar de o iluzie, de un nou act pe scena iubirii
Nuuu, in niciun caz, poate ca incerci dar, nu da rezultate. tot la ea/el te gandesti, deci nu.
Depinde de cat de mare a fost dragostea dintre cei doi. Eu sincer o mai iubesc la fel de mult pe fosta cu care am fost 3 ani si suntem despartiti de vreo5 luni. Am avut o gramada de relatii cu altele, dar tot cu gandul la ea. Si cred ca daca mai continua sa ma caute, am sa ma impac cu ea, chiar daca mi-a gresit. Nu se poate incepe o alta relatie, pana nu te impaci cu ideea ca nu mai exista "anterioara". Mie asa mi se intampla. In acest moment "din floare-n floare", ca sa treaca timpul. Imi pare rau sa ti-o spun, dar nu
Buna.
Oricat de mult ai incerca sa-l uiti pe cel pe care il iubesti cuplandute cu altul nu merge.Pentru ca atunci cand il saruti sau il atingi pe actual te gandesti la cel pe care il iubesti. Iar in cazul asta actualul are de suferit, mai bine ar fi sa-ti uiti iubirea si dupa aceea sa-ti cauti un alt tip
Noroc
!
La mine este valabil, intotdeauna am uitat o alta dragoste cu ajutorul alteia. Dar aici depinde de fiecare.Sunt cazuri in care nu poti uita
Nu de tot dar l-am uitat.sunt cu iubytul meu de 2 ani aproape 3 si astazi l-am vazut pe fostul s-a uitat si el la mine si crede-ma ca am simtit ceva la inima cand l-am vazut cu toate ca am fost doar 2 saptamana cu el.asta e e prea vagabond pentru mine!
Sigur ca da. Daca " a doua dragoste " este adevarata si puternica, nu ai de ce sa te gandesti la ce a fost in trecut. Cred ca dragostea poate vindeca ranile unei iubiri neimplinite .
Dar creed ca de persoana care o vei cunoaste te vei folosi la inceput sa incerti sa uiti persoana iubita dar iti zic sincer nu creed ca vei uita, va fi foarte greu pentru tine dar daca e imposibil sa va impacati trebuie sa mergi inainte sa-ti zici mereu in gand NU MA MERITA SI NU MA APRECIAT si capul sus
Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii întreabă:
CristinaCrisy întreabă: