Nu, nu cred ca este pregatita, sau depinde ce fel de relatie. Deci se spune ca iubirea nu are limite dar totusi intr-o relatie la varsta de 11 ani in afara faptului de a te tine de mana si un pupic pe obraz sau fie pe gura nu se prea accepta. Cunosc persoane care la 11 ani arata de 13 si gandesc de 14 sincer si da acelea sunt pregatite, dar depinde.
Nu De o Mie de ori Nu un Nu Categoric! Oricit ararea de dezvoltata dar totusi nu i pe deloc Dezvo; tata psihic.in fine.
Voi urlati cu NU...dar oricum tot ce vor ei fac) dar asadar si prin urmare eu sunt cu NU!
Prea mica, doar o copila.Ai rabdare, dabea ti-ai inceput viata, sa pricepi cum e cu lumea rea.Deci : nu, motivul : mai sus
Pai exista acee specimene numite mini pitzipoance care in clasa a 5 isi dau importanta si le auzi vb despre "combinanii fataaaa..." si se dau mari.ele vor relatii la varsta lor pentru ca vor sa se dea smek cum se zice.Dar daca ar fi sa gandesti logic NU SUNT PREGATITE
Sincer, nu. Mie mi se pare o prostie ca tinerii de azi deja la 10-11 chiar si 12-13 ani se gandesc la relatii. Isi strica toata tineretea. Sincer eu la 11 ani ma jucam cu papusile Barbie la coltul strazii... apoi lumea se schimba foarte repede
Dosmne...ce e cu voi? La 11 ani eu nici nu ma gindeam la asa ceva. Nu-ti strica copilaria...vei avea timp sa ai prieten. Categottic NU!
bhubhuaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: