Da... e un fel de iubire
dar nu acea iubire care stie ce e ala sacrficiu, suferinta puternica, dor cu adevarat de persoana iubita.
pentru ca la 12 ani te cufunzi si in alte lucruri.
dar bineinteles ca traiesti puternic sentiemntul acela de fericire, de nedescris cand esti cu baiatul pe care il iubesti, cand il vezi cand il auzi.
numai ca este iubire specifica varstei.
E o varsta precara pentru a-ti da seama de adevaratele tale sentimente, insa nimic nu este exclus.
De indragostit, te poti indragosti la orice varsta. Numai ca la batranete se spune ca esti un pic sclerozat, iar la tinerete, nu esti destul de matur.Numai un tanar extraordinar de inteligent, care se cunoaste fff.bine,care are o foarte foarte buna cultura si educatie, poate sti daca este cu adevarat indragostit. In ziua de azi, tinerii nu sunt cu adevarat indragostiti de o persoana, sunt indragostiti de "dragoste".
O fata la 12 ani poate placea un baiat. Atat. La aceasta varsta nu se poate intelege ce este aceea dragoste!
N-am pus intrebarea intamplator. E o problema personala. E o poveste lunga si trista...
Indragosti?
nu stiu sigur. dar cu siguranta poate sa placa cu adevarat un baiat.
Acuma depinde si cat de matura ii fata.
Da, poate. dar sunt fete intre fete, unele doar plac ep cate un baiat la varsta asta, altele zic ca-s deja indragostite deci, nimic nu e imposibil
Da! Majoritatea fetelor se indragostesc pentru prima oara la 12 ani...sau poate la 12 ani au primul prieten Iti dau un sfat: Fa-ti curaj si intreab-o ce simte pentru tine...chiar daca nu te place mai bine o intrebi decat sa iti faci sperante si sa suferi mai tarziu. puup
Da, cu siguranta.Eu am trecut prin faza asta.Acuma am 15 ani si merg pe 16 si sunt complet indragostita de acelasi baiat de cand aveam 12 ani. Poate ca pe la 12-13 ani e iubire dar eu sunt de parere ca e mai multa atractie fizica.De abia dupa ce te apropii de acea persoana poti sa spui ca o iubesti cu adevarat.Multe fete spun ca sunt "indragostite" de cineva dar de fapt nu stiu nimic despre acel cineva ci exista doar atractie.Numai dupa ce petreci un timp indelungat cu acel cineva care te atrage fizic si iti place caracterul sau, inima sa si nu numai fizicul sau...cand exista chimie ...atunci poti spune ca iubesti.Atractia fizica nu e iubire. Dar da, exista iubire chiar si la 12 ani.