| Mihai_Baiatu_1999 a întrebat:

Credeti ca o femeie care nu doreste copii sa isi schimbe dorinta pe viitor? Adica sa ajunga sa isi doreasca copii? Ati intalnit asemenea cazuri?

Răspuns Câştigător
| anamaria82726 a răspuns:

Da. Este foarte posibil. Chiar majoritatea sunt asa de fapt. Se intampla de multe ori sa aiba copii fix fetele la care nu te asteptai. Sunt multe persoane care desi vor, nu recunosc. Asta nu stiu ce. Sau pur simplu spun ca nu vor cand au 16 ani fiindca nu se vad cu copii si nu se gandesc ca in viitor ar vrea. Dar cand ajung pe la 25 30 deja stiu si ele ca vor. Doar ca ele nu se gandesc cum vor gandi in viitor. Se gandesc doar ca in momentul de fata nu ar vrea

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant care nu vor niciodata si traiesc asa, nici eu nu vreau copil pentru ca nu mai pot sa traiesc bine in viata. E obligatie fata de mine sa renunt la obiceiuri care imi plac pentru cel mic asa si ele vor sa aiba totul pentru ele si nu fac copil.

| Ofiintă a răspuns:

Depinde de mai multi factori:
vârstă, situatie materială, stare civilă.
Abia după o anumită vârstă se concretizează această dorintă. În momentul în care există şi un partener stabil. Pe deasupra şi o situatie materială bună.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Cred ca sunt slabe sansele. Nu am intalnit astfel de cazuri.

| Celcestietot a răspuns:

Până în viitor se pot schimba multe, iar deciziile luate îi va schimba alegerea într-un fel sau altul.

| SilentRain a răspuns:

Unele da

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Depinde ce fel de specimen de femeie e, nu sunt misogin dar de la viata poti sa te astepti la ori ce. Ele sunt construite altfel ele gandesc diferit fata de noi.

| Marius22222222222 a răspuns:

EU le inteleg. In ziua de azi faci copii cu"iubirea vieti "si ajungi sa ii cresti singura

| LG280 a răspuns:

Da, e posibil! Nimic nu e bătut in cuie!