Eu zic ca, nu tine la nici unul, dar este jucaria tuturor )
Unul a avut-o, dar din varii motive nu o mai vrea. Nu a lasat-o de buna ce e. Acum are alta - deci ar trebui lasat in pace si scos din ecuatie.
Al doilea - e un macho de club probabil. Un baiat cu un corp armonios, inconjurat de femeile din club, cu o femeie acasa si una in deplasare si nspe altele prin clubul unde lucreaza. VREA DOAR SEX!
Al treilea - a stiut de la inceput ce vrea si i-a si spus. SEX. Accepti ok, nu acceti nici o problema. Daca nu era ea, era alta.
Un infidel si un barbat fara scrupule. Dupa ce s-ar culca cu ea, ar parasiºo imediat, sau in functie de cat de mult s-au potrivit la pat, ar mai tine-o pe tusha.
Ce cred?! Cred ca, nici unul nu simte pentru ea nimic si mai cred ca, nici ea nu ii iubeste pe nici unul, nici macar pe ea insasi!
Cred că "femeia" respectivă e o curvă.
Vrei să ştii şi de ce? Pentru că, în primul rând, se bagă în relaţiile a 3 bărbaţi. Cum crede ea că s-ar simţi fetele alea 3? În al doilea rând, pentru că îi înşeală, chiar dacă şi ei au prietenă... şi nu sunt doi, SUNT 3. Sfatul meu pentru tin ăăăăă pentru ea: să renunţe la toţi 3 şi să îşi găsească pe altcineva (care nu are prietenă, de preferat).
Băi, băi, nu ne mai faceţi băăăăi de ruşine genul... ce mama dracu.
linarkfts întreabă: