| Jameson a întrebat:

Credeti ca o persoana care trece prin multe dezamagiri in dragoste ar putea ajunge in situatia sa nu isi mai doreasca sa iubeasca pe cineva si nu mai aiba nici un fel de relati si sa ramana singur toata viata. Eu am intalnit pe cineva sustinand asta continu voi ce parere aveti? O sa treaca peste asta?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Depinde daca isi centreaza gandurile in singuratate si nu mai are incredere in niciuna atunci nu se schimba deloc, asa cum omul gandeste ceva si nu vede speranta de bine in dragoste poate sa coboare si Dumnezeu din ceruri sa ii arate femeia vietii lui ca tot nu ar crede ca ii va fi bine cu ea.

22 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Dragostea arde,dar lipsa ei,usuca.
Chiar ieri am dat din nou peste expresia asta si are foarte multa dreptate.
Ranit de prea multe ori,fiecare intra in autoaparare,isi protejeaza sufletul de orice noua dezamagire.
Autosugestia merge pana acolo incat,omul ajunge sa se convinga pe el insusi ca este intr-un echilibru perfect,doar el singur in fata lumii,fara tristeti si fara batai de cap.
Si-o tine asa,cu incapatanare,pana cand fie oboseste sa se lupte incontinuu cu el insusi,fie il gaseste dragostea pe el,pentru ca el n-o cauta,fuge de ea.
Si,atunci,se va supune fericit "fatalitatii" si "soartei",pentru ca nimeni nu e nascut sa traiasca singur,omul e un animal inteligent si sociabil,iar dragostea e singura care ii dezvaluie adevarata valoare a vietii.
A unei vieti fericite.
Dragostea poate ca arde,dar lipsa ei, sigur, usuca!

| Komododragosh a răspuns:

Da, din pacate dezamagirile si esecurile din viata noastra ne vor ramane ereu marcate in sufletele noastre, mai ales cand vine vorba despre dragoste, Ajungi pana la urma sa-ti doresti sa ramai singur, sa-ti vezi de viata ta mai departe ca te poti descurca si fara relatii si sentimente. Dar dupa ceva timp iti vei da seama cat de singur esti, ca nu poti trai asa! Daca traiesti fara dragoste, este ca si cum a-i fi mort! Singuratatea nu ajuta cu absolut nimica, si esecurile fac parte din viata noastra, ne ajuta sa ne indreptatim si sa invatam, nu ar trebui sa le lasam sa ne doboare! Viata este dureroasa si asa, nu ar trebui sa o faci si mai dureroasa izolandu-te. Va invata cu timpu ca nu e bine sa ramana singur, nu poate trai asa. Cu intelegere si rabdare isi poate reveni, va avea pofta de viata din nou, pofta de iubire si dorinta de a-i fi bine pe viitor. Speranta nu ar trebui sa piara deloc, lupta pentru ce-ti doresti si vei obtine!

| ing3rd3mon4u a răspuns:

Buna.
parerea mea este ca Da, pentru un timp isi doreste sa ramana singura pentru ca numai are incredere in nimeni, a fost dezamagita.
Dar nu va ramane singura toata viata, doar ca acum trece intr-o perioada ff dificila si are ff mare nevoie de sprijin. La un moment dat o sa gaseasca persoana potrivita care sa ii fie alaturi mereu, si la bine si la rau indiferent de ce s-ar intampla. Daca a avut atatea dezamagiri inseamna ca nu a intalnit persoana potrivita. Jumatatea sa. Si cu greu isi va recapata increderea in cineva, nu o sa mai iubeasca cum a iubit candva atat de mult, dar daca viitoarea persoana care va fi alaturi de ea si care o va iubi indiferent de ce va fi si nu o va lasa la greu ii poate castiga 100% increderea pe parcurs si o poate iubi cum nu a iubit pe nimeni niciodata in viata ei sau a lui. ( ca nu ai specificat daca este fata sau baiat).
A fi sau a nu fi.Ea este sau el este.ea poate.O sa mearga inainte.sa se gandeasca pozitiv chiar daca simte ca inima ei este distrusa.
Parerea meabig grin ...Fiecare are felul lui de a gandi si de a se comporta.

| Ramo80 a răspuns:

Proababil ca persoana respectiva isi doreste in adancul sufletului sa aiba pe cineva drag dar incearca sa-si reprime sentimentul asta de frica de a nu fi dezamagita din nou.Nu va persista pentru totdeauna sentimentul asta, eu zic ca are toate sansele sa-si revina, are nevoie doar de intelegere si rabdare!

| JoshuaNNN a răspuns:

Da, cred ca o persoana ar putea sa ajunga in situatia asta, nu neaparat ca a trecut prin "multe dezamagiri", una singura dar grava ii poate schimba de tot mentalitatea/gandirea.
Daca stau si ma gandesc bine, poate ca si eu ma regasesc in ce ai scris tu, am gasit numai persoane care si-au batut joc de dragostea ce le-am purtat-o si stau si ma gandesc... poate ca mie mi-a fost scris sa nu gasesc acea persoana alaturi de care sa imi petrec restul vietii, so de ce sa mai am o relatie in care voi avea parte iarasi de dezamagiri.
Mi se pare normal sa ajunga la o asemenea ratiune daca a fost ranit foarte mult, poate ca o sa treaca, poate ca nu, aici depinde de ce isi doreste de la viata, daca simte nevoie sa iubeasca, o sa treaca peste, daca nu mai gaseste persoana care sa il atraga, o sa ramana asa.
Tu ce crezi despre asta? Crezi ca scopul in viata este doar sa iubim [ si unii sa fim raniti ]?

| mgtow a răspuns (pentru JoshuaNNN):

Nu am de gand sa trec peste asa ceva si ma mir ca mai sunt persoane ca mine care au fost dezamagite incat sa nu mai iubeasca niciodata in viata lor. Mai bine singur si fara griji in dragoste.

| Komododragosh a răspuns (pentru JoshuaNNN):

Nimeni nu este menit sa fie ranit daca nu isi doreste asta! Trebuie sa lupti daca vrei sa obtii dragostea care ti-o doresti su sa nu renunti niciodata. Te inteleg perfect, si eu am avut multe multe esecuri in dragoste, si am 21 de ani si sunt singur chiar si acum. Asta inseamna ca doresc sa nu mai lupt, sa nu mai caut iubirea care mi-o doresc? Da bineinteles ca nu! Exista pentru fiecare sufletul pereche, fiecare este menit sa fie fericit si nu ar trebui sa ne lasam doborati pana nu o obtinem!

| JoshuaNNN a răspuns (pentru Komododragosh):

Si ce sa fac? Am iubit cu toata fiinta mea o fata si ea m-a inselat, m-a ignorat, s-a bagat cu unul din cei mai buni prieteni ai mei si tot de ce am avut parte au fost dezamagiri. Cum sa nu fiu ranit pentru asta?
Este greu chestia asta cu iubitul, faci atat de multe sacrificii pentru o persoana si ea "iti da cu picioru" si se duce la nu stiu ce baiat care isi bate joc de ea.
De acum, merg pe vorba ca "cel ce este iubit isi bate joc de cel ce iubeste", deci nu am chef sa mai fiu ranit de vreo fata happy

Eu te inteleg perfect, ai fost ranit si ai ramas oarecum cu sechele din cauza la acest lucru, este normal si te inteleg perfect sa gandesti astfel, dar oare crezi ca se merita? Daca se nimereste o fata care chiar te iubeste din toata inima ei iar tu in schimb o ranesti si iti bati joc de ea? Merita ea sa fie tratata astfel doar din cauza trecutului tau dureros? Sa fii constiincios ca ea nu a avut nici o vina cu trecutul tau si vrea sa-it ofere dragostea adevarata pentru ca tine la tine. Daca o fata iti demonstreaza cu varf si indesat ca nu se aseamana cu nici una dintre fete, atuncea de ce s-o respingi, de ce s-o ranesti, doar din cauza ca ti-e frica sa nu fii ranit din nou? Ca sa castigam, mai trebuie sa si pierdem iar tu ai pierdut destul, deci o sa vina si vremea ta sa castigi. Vei nimeri o fata pe care o meriti si care iti va alunga toata aceasta durere din sufletul tau. Ofera dragostea ta sincera, ramai asa, nu te schimba, vei fi admirat ca in ciuda a ceea ce ai patit nu te-ai schimbat, ai ramas acelasi baiat cu suflet de aur care poate iubi o fata cu toata fiinta lui. Nu te da batut, inca nu ai pierdut, viata ta d-abia incepe, si garantat exista o fata speciala pentru tine, dar va veni la tine numai daca tu o accepti!

| JoshuaNNN a răspuns (pentru Komododragosh):

Multumesc de raspuns, sincer chiar ma motiveaza, cred ca totusi este adevarat ce zici. Dar, pot sa spun ca am si frica ca nimeni n-o sa ma iubeasca, uneori simt nevoie sa strang in brate pe cineva, dar n-am pe nimeni. Poate ca totusi vreau sa iubesc in momentul de fata, citindu-ti comentariul, dar am senzatia ca niciodata nu o sa fiu iubit.So...

Ooof, crede-ma frate ca si eu ma simt la fel ca tine. Te inteleg perfect pentru ca am trecut exact prin aceeasi situatie! M-am indragostit de o fata care are un iubit de 4 ani si l-a inselat cu un alt baiat, Eu i-am fost alaturi, am ascultat-o si m-a fascinat cat de uimiotare si sufletista este. Da, stiu, faptul ca si-a inselat iubitul nu e un lucru deloc bun, dar odata ce am ascultat-o, am inteles-o PERFECT si am invatat multe lucruri de la ea. Ea ma vede doar ca pe un prieten bun atat, mi-a zis doar ca nu poate sa ma perceapa mai mult, dar eu stiu ca nu sunt genul ei, deci m-a mintit intr-un fel cand mi-a zis ca pentru ea conteaza mai mult sufletul baiatului. I-am oferit multe: cadouri, incurajari, imbratisari si cuvinte frumoase si sfaturi superbe cand nimeni nu era alaturi de ea, deci am facut tot posibilul sa obtin aceasta fata pentru ca o iubesc tare tare mult. Fac asta de 5 luni, si in timp ce eu incercam s-o cuceresc inca mai era impreuna cu iubitul ei si inca il insela cu celalalt baiat. Ma durea ingrozitor, dar pentru a o obtine eram in stare sa trec prin absolut orice!
Dar nu ma dau batut in nici un caz, am 21 de ani si nu am avut niciodata o iubita, dar nu ma dau batut, pentru ca stiu ca am multe de oferit, asta ar trebui sa stii si tu, ca poti oferi multe! Vei fi iubit cu siguranta, multe fete cauta baieti minunati ca tine si daca vei ramane la fel si nu te vei schimba, atunci cu siguranta iti vei intalni adevarata iubire! Curaj my firend, va straluci soarele si pe strada ta, ai sa vezi, nu te da batut NICIODATA! Daca poate un amarat ca mine, poti si tu!

| mgtow a răspuns (pentru Komododragosh):

Pacat de tine ca incerci sa fii cu una care stii ca a inselat si tu ai fost putin prostut ca i-ai facut acele cadouri, nu ai cum sa schimbi omul oricat de mult te-ai chinui si cel mai bine e sa cauti alta mai buna la suflet, eu in aprilie fac 21 de ani pe 1 aprilie am trecut prin multe in viata si m-am lasat definitiv de ele. De mici isi fac de cap si mentin relatii sexuale cu cine prind apoi sa vina la mine, ne ne asa ceva nu se poate. Mai bine singur si sa ma simt bine cand ma voi angaja pe tir dar prefer ca restul lumii sa aiba parte de jumatatea ei ca pentru mine nu exista asa ceva.

| mgtow a răspuns (pentru JoshuaNNN):

Vei iubi mai tarziu, pentru ca nu ai vrea sa mori singur atarnat la sol cand vei fi batran, Eu la fel ca tine sunt si nu vreau sa mai am vreo relatie in viitor dar tu nu ai voie sa fii singur pentru ca trebuie sa iubesti.

| Lk_Lucian_1990 a răspuns:

Eu am fost asa. 3 ani nu am vrut sa aud de fete si eram un misogin desavarsit. Totul pana intr-o zi cand am decis sa fac o schimbare la mine...iar ce a iesit, uimeste in continuare pe multi.

| dana85 a răspuns:

Oamenii au fost creati sa traiasca in doi, si nu singuri. Singuratatea e o stare care te ajuta sa te regasesti dupa un moment de dezamagire, iti da ragazul pentru a te pregati pentru un nou inceput. Oamenii au nevoie de dragoste, fara asta nu pot trai. Sunt cazuri singulare de oameni care au decis sa ramana singuri dupa o deceptie in dragoste, in special cei calauziti de Dumnezeu spre o viata crestina, monahala.

| morningstar a răspuns:

Da, o astfel de persoana care a fost ranita, poate sa isi doreasca sa ramana singura pentru toata viata. Acuma depinde si modul in care viata ei va decurge; s-a intamplat de atatea ori ca persoane care si-au jurat ca nu vor mai iubi vreodata sa gaseasca persoana pe care sa o iubeasca si sa ramana impreuna.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Da, din păcate este adevărat.

Am avut doar o singură dată o iubită în toată viața mea.

În anul 2011 am vorbit trei săptămâni cu o fată, dar apoi ea m-a părăsit fără să îmi dea vreo explicație și de atunci eu nu m-am mai putut îndrăgosti deloc până în acest moment de vreo altă femeie.

Efectiv privesc ca pe un dușman și ca pe niște ființe superioare la nivelul cărora nu pot ajunge oricât aș încerca.

Plus faptul că majoritatea fetelor sunt îngâmfate și rele, iar eu fiind timid nu am deloc tupeul de a aborda o tipă într-un PUB sau pe stradă.

Plus faptul că sunt virgin la 28 de ani, un aspect rușinos pe care îmi este foarte greu să îl ascund pe zi ce trece.

| Valeria_Micleuşanu_1993 a răspuns:

DA,va trece...Eu am fost in asa o stare,insa actualul iubit,mia demonstrat ca nu toti sunt la fel si ca viata trebuie traita,nu a renuntat la mine,la cerintele mele,pentru ca ma iubiti ma iubeste. E doar o stare amagitoare, e ca o rana ce trebuie vindecata, trebuie de gasit doar leacul potrivit.
http://valeriamicleusanu.blogspot.com/

| eldorado a răspuns:

Cred ca in sufletul tau hti doresti pe cineva.dar ti-e teama poate nu ai armele care trebuie.zic de alea finaciare.si asta este motivul cand nu ai pe nimenii.acum depinde si de tine ce hti doresti.sau ce cautii. niciodata nu poti fi multumit nici de tine dar de altcineva.mai greu.incearca.sa vb cu prietenii de ai tai de incredere despre asta.sau du-te si bea intr-un bar gasesti repede.pe cineva acolo.mai ales daca ai si.banul.eu stiu.impusca te ca poate degeaba traiesti.sau.eu sti.papa o pisica.macar ai facut ceva calumea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,este foarte posibil. Uneori viata ne pune la grele incercari.Atunci cind vezi ca te lupti cu morile de vint, te inhibi atit de puternic, incit ajungi sa vezi totul in negru. Timpul este singura speranta de vindecare.Numai bine.

| RetardedRacoons a răspuns:

Da, dar starea asta tine doar pana la urmatoarea "mare" dragoste. E o forma de a te minti pe tine.

| Razz_4917 a răspuns:

De trecut trece o sa isi bata joc de cateva fete/baieti iar cand o sa fie o fata/baiat sa ii puna capacul atunci o sa vada ce inseamna asa zisa dragoste... el/ea pana acum a trecut prin mai multe etape de asta nu mai crede in ea.