Un astfel de scenariu era valabil si posibil cu cateva decenii in urma, si asa ceva se intampla mai ales in peisajul idilic dintr-un mediu/sat rustic. Doar in conditiile respective o prietenie din copilarie putea sa "supravietuiasca" pentru a se transforma intro relatie de cuplu/familie care sa dainuie viata intreaga. In conditiile actuale cand lumea este intro continua si rapida schimbare, devenind tot mai libertina pe zi ce trece, probabilitatea de a construi o relatie trainica in care partenerii sa ramana fideli toata viata devine extrem de putin credibila, daca nu chiar utopica.
Depinde de persoanele care construiesc relația, dar de obicei șansele sunt slabe ca 2 copii fără experiență să ducă o relație pe termen lung, tocmai de aceea majoritatea relațiilor din ziua de azi durează în jur de câteva luni.
Si aia de 50 la inceput cred ca au dat de dragostea eterna si la 52 se despart.
Eu am un prieten, are 20 de ani, iar iubita lui are 17 si are o relatie de 4ani, i-am spus toti prietenii dim cartier daca are de gand sa se casatoreasca cu ea, iar el a spus ca da
Salut!
Draga mea, cred ca poate dura toata viata daca stii cum sa o mentii si daca intr'adevar este relatie constructiva. Atita timp cit este iubire, fidelitate si respect totul este posibil. Asa ca important este sa crezi ca o sa fie totul bine si sa tinzi spre asta!
Te pup:*
Se poate, dar nu iti creea iluzii de acum pentru ca vei suferii. Lasa timpul da decida
. Poti ajunge la facultate si sa iti placa de altcineva, dar da este foartr posibil sa ramaneti impreuna.
tremuriciiuliana întreabă:
BeiiBiiiyoo întreabă: