Pai desigur daca ambii aveti cate 80 de ani sigur ca distanta si sexul nu poate cauza vreo ruptura, dar daca insa sunteti tineri atunci o spun afirmativ, da distanta poate cauza ruptura intr-o relatie ce sa mai spunem de lipsa sexului
Nu e vorba de sex, pentru mine sexul nu intr-o relatie nu inseamna nimic.Cred ca departarea va provoca acesta ruptura.Scuze ca ti-am zis asta dar asta e adv, tu poate nu esti cu nimeni...ca il iubesti pe acel tip... dar el sigur e cu alta.Mult noroc:*
Da poate rezista.ma dau exemplu chiar pe mine, facem aproape 5 ani de cand suntem impreuna, sunt momente cand ne vedem doar de 2 pe luna.nu cred ca sexul mentine o relatie chiar daca e la distanta sau nu.cu prietenul ma vad de 4 ori pe luna, dar cand lucreaza si in week doar de 2 ori, imi este greu dar ...viata merge inainte
Eu am avut o relatie la distanta.Nu am avut probleme cu acest gen.Era totul ok poate ca nu ne vedeam foarte rar. Vorbeam aproape zilnic la telefon, prin internet.Nu am cuvinte sa descriu cum ne manifestam cand ne intalneam dupa foarte mult timp, era ceva MINUNAT.Insa din pacate se pare ca ochii care nu se vad se uita.Am locuit un an si ceva cu el si am ajuns la despartire. Dar stii cum e:unde dragoste nu e nimic nu e.Cred ca se poate orice daca exista sentimentul acela curat unul fata de celalalt. Iar cat despre sex nu e un obstacol intr-o relatie.Se poate si fara chiar daca sunteti la distanta si daca va respectati unul pe celalalt. Iar ca o relatie sa se mentina este nevoie de cunoastere(omul se schimba se, maturizeaza), dar daca este la distanta mai greu ii poti cunoaste adevaratul caracter sau daca are asa ceva.Bafta!
Depinde si ce varsta aveti, daca sunteti sub 20 de ani, eu va spun prieteneste ca daca nu sunteti sinceri si chiar tineti unul la altu nu o sa tina si mai bine va despartiti frumos intelegand amandoi cauza... O zi buna!
Da! daca exista incredere reciproca, iubire...rezista si ink f mult.sex-ul intr-o relatie nu conteaza f mult.si cand va int aveti timp sa recuperati timpul pierdut.
si eu am o relatie de 9 luni cu un baiat ...ne int de 2, 3 ori pe luna(este f greu)dar avem rabdare. cel mai greu este momentul cand vine la tine sau tu la el si stati o perioada impreuna si cand trebuie sa plece parca ai un gol in stomac, iti pare rau, te ia dorul rau de el.pentru ca te obisnuiesti ca el sa fie langa tine.
Parerea mea e ca de obicei relatiile la distanta nu prea tin. dar depinde de comportamentul dintre doua persoane si daca ei se iubesc si se vad odata la nu stiu cat timp e bine...nu totul se bazeaza pe sex
Acest gen de relatie este construita pe incredere, respect si loialitate, dar depinde de oameni.Aceasta relatie nu este usoara, nimic nu se compara cu o imbratisare, un sarut, o atingere; acesta este lucrul cel mai dureros care face ca multe persoane sa renunte la acest gen de relatie.
Da poate rezista intra pe blogul meu:) am un articol foarte interesant despre relatie la distanta http://neatzaa.blogspot.com/2009/11/relatiile-la-distanta.html
Sunt absolut convinsà cà o relatie la distantà poate rezista, numai in cazul in care baza relatiei a fost fondatà de o iubire puternic pasionalà, ceea ce determinà sà lungeascà timpul de ceva ani, in lipsa depàrtàrii.SEXUL stà la BAZA UNEI RELATII, iar implicarea verbalà in relatie conteazà cel mai mult
Eu cred ca relatiile la distanta dureaza dar conteaza la cat timp te vezi! si conteaza f mult sa nu se bage nimeni intre voi, sexul nu prezinta o pb de care voi sa va despartiti
alinutza_2142 întreabă: